Cadı Kazanı

Tarihler: 23 Ocak 2016 Cumartesi ~ 23 Ocak 2016 Cumartesi 23 Ocak 2016 20:30

Yer: Tatavla Sahnesi

Ücret: - Tam 45.00 TL Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Firuzağa Mah. Taktaki Yokuşu, No: 2B Cihangir Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 233 52 30 - 0538 371 87 92

Web: http://www.atolyetatavla.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2016 ~ Oca 23, 2016
Tiyatro Tatavla’nın geçtiğimiz sezon kapalı gişe oynayan başarılı prodüksiyonlarından  “Cadı Kazanı “ ocak ayında da seyirciyle buluşuyor. Arthur Miller’ın unutulmaz eseri ‘’Cadı Kazanı’’, 23 Ocak'ta Tatavla Sahne’de…

İstanbullu tiyatroseverlerin en son 45 sene önce Cüneyt Gökçer rejiisiyle izlediği "Cadı Kazanı", geçtiğimiz sezon Tiyatro Tatavla ile bir kez daha canlandı. Eraslan Sağlam’ın rejisiyle seyirci karşısına çıkan "Cadı Kazanı" sahnelendiği günden bu yana büyük ilgi gördü ve kaplı gişe oynadı. Tiyatro Tatavla, kendi sahnesi Tatavla Sahne’de bu sezon da  Arthur Miller’ın unutulmaz oyununu tiyatroseverlerle buluşturuyor.

“Yanıyor, alev alev yanıyor dünya! Şeytanın ayak seslerini duyuyorum, geliyor. İşte... Elli çeşit suratıyla görüyorum onu! Benim suratım onun suratı! Seninki Danforth, seninki de onun suratı! İnsanları cehaletten kurtaracak olanların gevşemesi yüzünden, benim gibilerin gevşemesi yüzünden, sizin gibilerin, yalana bile bile gerçek diyen sizin gibi kara vicdanlı insanlar yüzünden, Allah lanet ediyor soyumuza! Yanacağız, hep birlikte yanacağız Allahın ateşinde!” Arthur Miller / Cadı Kazanı

Yüzyılın en önemli Amerikalı dram yazarlarından biri olarak kabul edilen Miller'in toplumsal eleştirileri Amerikan Karşıtı Faaliyetleri İzleme Komitesi’nin dikkatini çekti. Miller, Cadı Kazanı’nda, bu komitenin başkanı Joseph R. McCarthy'yi eleştirdi. 1950 McCarthy dönemini, Salem’de 1692 yılında cadı olmakla ve şeytanla işbirliği yapmakla suçlanan insanların idam edilmeleriyle anlatan Miller, aynı komite tarafından pek çok sanatçıyla birlikte hapis cezasına mahkum edildi.

Yönetmenliğini Eraslan Sağlam’ın yaptığı oyunda usta oyuncularla genç oyuncular aynı sahnede buluşuyor. 15 kişilik kadrosuyla gerçek bir tiyatro şöleni sunan oyunda, Aysan Sümercan ve Eraslan Sağlam gibi deneyimli isimlere Erhan Tuna, Ömer Akgüllü, Kaan Songün, Tuba Zehra Sağlam, Yasemin Yeşilgöz, Murat Yılmaz, Şebnem Usanmaz, Erhan Özkoç, Gülnara Golovina, Hande Elaman, Başak Kalkan ve Eka Gelashvili eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT