Cadı Teyzenin Oyunu (Çocuk Oyunu)

Tarihler: 21 Şubat 2007 Çarşamba ~ 21 Şubat 2007 Çarşamba 21 Şubat Saat 11:00 - Saat: 13:30

Yer: Ümraniye Belediyesi Kültür Merkezi

Ücret: 6 YTL

Nereden Alınır: Ticketturk Satış Noktaları, www.ticketturk.com, Ticketturk Çağrı Merkezi: 0212 478 06 00 ve Ümraniye Kültür Merkezi

Adres: Ümraniye Ümraniye İstanbul

Telefon: 0216 310 2 53

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2007 ~ Şub 21, 2007

Tiyatro Hayali’nin yeni oyunu Cadı Teyzenin Oyunu, çocuklara ağaç sevgisi ve ağaçların hayatımızdaki kaçınılmaz gerekliliğini aşılıyor. Çocuklara ağaç sevgisi, ağaç bakımı ve dostluk gibi kavramları interaktif yöntemleri kullanan müzikal oyunda kukla ve çocuk pedogojisi destekli öğelerle zengin bir sunum sağlanıyor.

Oyunlar sonunda Çevre ve Orman Bakanlığı İstanbul Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülecek kampanyada izleyiciler arasında düzenlenecek çekilişin talihlisi çocuklarla sezon içinde iki tarihte ağaç dikimi yapılacak; katılımcılara Orman Bölge Müdürlüğü onaylı sertifika verilerek ağaçların tüm bakım sorumluluğu çocuklara verilecek.

Cadı Teyze, Sihirli Ağaç ormanındaki bütün ağaçları yakar ve ormanda iklim koşulları değişir, hayat şartları zorlaşır. Ormandaki çocuklar da iyilik perilerinden yardım isteyerek tekrar ormana ağaç dikmelerini sağlarlar. Çocuklar, yeni dikilen ağaç fidanlarını (seyirci çocukları) görünce kendilerinden geçerler ve Cadı Teyze ile hiç ilgilenmeden çocuklarla oyun oynamaya başlarlar.

Bu duruma çok üzülen Cadı Teyze, çocukların yeni arkadaşlarını, yani ağaç fidanlarını yok etmeye karar verir. Bu durumu farkeden Midi, ağaç fidanlarıyla Cadı Teyze’ye bir oyun oynar. Çocuklar, Cadı Teyze’nin yaptığı büyü ile uyumuş gibi yaparlar ve Cadı Teyze’ye dostluk, kıskançlık ve ağaç sevgisi üzerine güzel bir ders verirler.

Yazan ve Yöneten: Gülşah Özdemir
Oyuncular: Sümeyra Evci, Songül Demirkıran, Salih Bademci, Tuğçe Ergişi, Gülşah Özdemir
Efekt Tasarımı: Mehmet Eracar
Koreograf: Gülseren Aksoy
Müzik Tasarımı: Mertol Şalt
Kostüm Tasarımı: Sümeyra Evci
Kukla Tasarımı: Aygül Kostüm
Afiş Tasarımı: Atilla Akan
Aktüel Efekt: Levent Bingöl

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT