Can’lı Araba - Çocuk Oyunu

Tarihler: 24 Mayıs 2011 Salı ~ 26 Mayıs 2011 Perşembe Her Salı ve Perşembe Saat: 10:00-11:00-12:00 - Saat: 10:0

Yer: Şişli Belediyesi Bilim Merkezi

Nereden Alınır: Şişli Belediyesi Bilim Merkezi Gişe

Adres: Hakkı Yeten Cad. No:18A Polat Tower yanı Fulya İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 266 00 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2011 ~ May 26, 2011

Bridgestone’un sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçen ‘Can’lı Araba’ Çocuk Tiyatrosu, geleceğin büyüklerine güvenli yolculuğun önemini anlatmak için hem öğretici hem de eğlenceli bir aktivite olarak Şişli Bilim Merkezi’nde performansını sergiliyor

Bridgestone, “Yola Güvenli Çık, Yolun Hep Açık’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında Şişli Belediyesi TBMV Bilim Merkezi’nde, ‘Can’lı Araba’ tiyatro oyununu küçük izleyiciler ile buluşturuyor. Ağustos ayına kadar Şişli Belediyesi Bilim Merkezi’nde sahnelenecek oyun, hem çocukları hem de ailelerini trafik kuralları ile ilgili bilinçlendirmeyi amaçlıyor.

Oyunda; yola çıkmadan önce alınması gereken güvenlik önlemlerine yönelik bilgiler eğlenceli ve eğitici bir şekilde dile getiriliyor. Şişli Bilim Merkezi’nde ilk olarak Kasım ayında sahnelenen oyunu, bugüne kadar 1000’den fazla ziyaretçi izledi.

Çocuklarına eğlenceli bir eğitim vermek isteyen velilerin Salı ve Perşembe günlerinde ve 10:00-11:00-12:00 saatlerinde Şişli Bilim Merkezi’ne gelmeleri ve önceden randevu almaları yeterli olacak.

Geleceğin Büyükleri Minikler, Artık Daha Bilgili

Bridgestone tarafından Şişli Belediyesi Bilim Merkezi’nde oluşturulan Uygulamalı Eğitim Alanı’nda da trafikte güvenliğe yönelik bilgiler, eğlenceli ve etkileşimli bir şekilde aktarılıyor. Alanı gezen çocuklar, aldıkları bilgileri kendilerine verilen oyun kartları ile pekiştiriyorlar. Çocuklar tiyatro öncesinde bu alanda eğitimin ilk adımlarını alabiliyor, oyun kartları ile tiyatro sonrasında eğlenebiliyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT