Casablanka

Tarihler: 16 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 16 Temmuz 2007 Pazartesi 16 Temmuz Pazartesi Saat 21:15 - Saat: 21:15

Yer: Enka Oditoryumu

Ücret: 20 YTL

Nereden Alınır: Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Enka Oditoryumu, www.enkasanat.org

Adres: Enka Vakfı: Sadi Gülçelik Spor Sitesi, İstinye İstinye İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14 -15 / 209

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2007 ~ Tem 16, 2007

19.Enka Kültür Sanat Yaz Etkinlikleri
Dört Oscar ödüllü Casablanca’nın unutulmaz ikilisi; Humphrey Bogart ile Ingrid Bergman’ın rollerini, tiyatro sahnesinde; 101’inci oyundan itibaren, Atılgan Gümüş ile Yeşim Salkım paylaşıyorlar. Türkiye’nin en güçlü seslerinden ve en özgün yorumcularından biri olmasının yanı sıra “Şarkıcı”daki rolüyle Altın Portakal kazanmış bir sinema oyuncusu da olan Yeşim Salkım için Casablanca’daki ‘Ilsa’ rolü ilk tiyatro deneyimi olacak. Yılların usta oyuncusu Mehmet Ulay, gerçek bir müzikal yıldızı Kartal Kaan ile genç tiyatro oyuncuları müzikalin bel kemiğini oluşturuyorlar.

Murray Burnett ve Joan Alison’nun senaryosunu yazdığı Hakan Altıner’in yönettiği Casablanca müzikalinin besteleri Cenk Taşkan, müzikal metni ve şarkı sözleri İpek Kadılar Altıner, kostümleri Sadık Kızılağaç, dekor tasarımı Barış Dinçel, ışık tasarımı ise Emir Uğurçağ’a ait. Müzik Direktörü Nuri Irmak şefliğinde piyano, bas ve davuldan oluşan Kedi Trio, canlı performansıyla oyunun özgün bestelerini ve aynı zamanda 1940’ların ünlü şarkılarını çalarken oyuncular koreograf Kahraman Nasirov tarafından hazırlanan koreografi eşliğinde dönemin step, tango, swing türü danslarını sahneleyecekler.

Yazan: MURRAY BURNET / JOAN ALISON
Besteleyen: CENK TAŞKAN
Şarkı Sözleri: İPEK KADILAR ALTINER
Yöneten: HAKAN ALTINER
Müzik Direktörü & Orkestra Şefi: NURİ IRMAK
Koreografi: KAHRAMAN NASİROV
Dekor Tasarımı: BARIŞ DİNÇEL
Kostüm Tasarımı: SADIK KIZILAĞAÇ
Işık Tasarımı: EMİR UĞURÇAĞ
Orkestra: KEDİ TRIO
Yapımcı: İPEK KADILAR ALTINER

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT