Çatlak Diva

Tarihler: 26 Kasım 2008 Çarşamba ~ 28 Kasım 2008 Cuma 26,27, 28 Kasım Saat 20:30 2008 - Saat: 20:30

Yer: Kulis Oda Sahnesi Caddebostan

Ücret: 28,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Kulis Oda Sahnesi Gişe

Adres: Bağdat Caddesi, İskele sok. (Barlar sokağı) Erdoğan Apartmanı 9/2 Caddebostan Caddebostan İstanbul

Telefon: 0216 467 33 32 - www.metinzakoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2008 ~ Kas 28, 2008
Gösteri hakkında;
Seyircilerin canlılıkla, onun kıvrak zekasına yapacağı başka bir atak öncesinde, çapulcu güruh eğlendiricisi, odanın içinde zarifçe süzülürken kirpikleri alev alev yanıyor. Kültürümüzün çırpındığı bu acımasız dönemde, diva, özellikle ihtiyaç duyulacak denli; eşsizliğin göstergesi, şaşkınlık uyandıran ve can alıcı bir gösteri sunuyor.

Diva dünyanın unutulmuş, bozulmuş kısımlarını düşünüyor, bizimki de dahil.

Çatlak Diva, sahnede yorumcu ve piyano virtüözü Justin Holland ile oynuyor. Beraber yaptıkları Jazz, Latin, 70ler pop ve 80lerin çöplük çalışmalarına birazcık da opera katarak sonlandırıyorlar.

Yapmaya çalıştıkları şeydeki amaç dinleyenlerin kulaklarını tırmalayan bu müzikte, duvardaki bir çatlaktan sızanlar gibi doğaçlama yapmak.


The Dilapidated Diva
Zakoğlu Tiyatrosu sizleri dünyaca ünlü Kabare sanatçısı Ema ile tanıştırıyor…Tüm dünyada büyük ses getiren gösterisi THE DİLAPİDATED DİVA(Çatlak Diva) ile Ema 26 Kasım tarihinde bir gösteri için Türkiye’de olacak ve kendine tek uygun sahne olarak gördüğü Metin Zakoğlu’nun Avangart mekanında sizlerle buluşacak. “Melbourne’ün eşşiz yeteneği Ema’yı izlemek için biletlerinizi almakta acele edin… Yerlerimizin sadece 30 kişi ile sınırlı olduğunu hatırlatırız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT