Cinderella - Çocuk Oyunu

Tarihler: 14 Ocak 2012 Cumartesi ~ 14 Ocak 2012 Cumartesi - Saat: 16:0

Yer: Galleria Çocuk Sahnesi

Adres: Galleria AVM, Ataköy Sahil Yolu Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 559 95 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2012 ~ Oca 14, 2012

Cinderella Kayıp Ayakkabısını Galleria’da Arıyor!

Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria’nın vazgeçilmez hafta sonu eğlenceleri devam ediyor. Her haftasonu hem çocuklara hem de büyüklere keyifli saatler sunan Galleria Çocuk Sahnesi bu hafta Cinderella Oyunu ile miniklere ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria, kültür sanat aktivitelerine ara vermeden devam ediyor. Galleria, her cumartesi günü saat 16:00 itibari ile etkinlik alanında özel olarak kurulan Çocuk Sahnesi’nde, Altınok Tiyatrosu’nun deneyimli kadrosunun hazırlayıp sunduğu eğlenceli oyunları minik misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Cinderella Oyunu, Galleria Çocuk Sahnesi’nin yenilenen yeri B blok etkinlik alanında 14 Ocak Cumartesi günü saat 16.30’da başlıyor.

Profesyonel oyuncu ve dansçılar tarafından hazırlanan oyunun konusu kısaca şöyle: Bir ayakkabı sıradan birini prenses yapabilir mi? Üvey annesi ve üvey kız kardeşleri tarafından kötü davranılan bir genç kızın (Külkedisi), umutlarının azaldığı anda ona yardım eden bir iyilik perisi, ve sevgili dostları fareler sayesinde hayatı değişebilecek midir? Galleria’nın minikleri müzik ve sanatla buluşturduğu bu etkinliği kaçırmayın …

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT