Denizden Gelen - Bir deniz, ada ve aşk öyküsü

Tarihler: 01 Aralık 2010 Çarşamba ~ 01 Aralık 2010 Çarşamba 1 Aralık Saat: 20.30 - Saat: 20:30

Yer: Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi

Ücret: 40,00 TL - 20,00 TL - 15,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tiyatro Gişe

Adres: E-5 Esenkent yanı Maltepe İstanbul Maltepe İstanbul

Telefon: 0216 589 36 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2010 ~ Ara 1, 2010

DENİZDEN GELEN
MUHTEŞEM DANS-MÜZİK-TİYATRO GÖSTERİSİNE HAZIR OLUN!

ALACA Performance Arts 1999 yılında istanbul’da kurulmuştur. Koreograf Volkan Binici sayesinde tanındı. ALACA Performance Arts’ın “Alaca” ve “Legends of Anatolia” gösterileri yurtiçi ve yurtdışında sahnelendi. ALACA Performance Arts, Volkan Binici ve Levent Canen tarafından yaratılan Denizden Gelen performansı; müzik, kostüm ve danslarıyla muhteşem bir gösteri seyretmenizi sağlıyor.
Gösteri bir deniz, ada ve aşk öyküsünü anlatıyor. ALACA Performance Arts sizi müthiş dansları ve müziği ile bir deniz ve ada yolculuna çıkarıyor.

Volkan Binici Kimdir?
Kurucusu ve Sanat Yönetmeni

1971 yılında doğdu. 1982 yılından itibaren müzik, dans ve tiyatro çalışmalarına başladı. Bir çok üniversite, kolej, dernek, Kültür Bakanlığı ve Gençlik Merkezlerine koreografi hazırladı. 2007 yılında Gibsy Kings’e koreografisi ile eşlik etti. Müzik ve ritim çalışmalarını sahneledi.Dansta anlatım ve anlatımda dansı tercih etti.
Hareket, müzik, ışık ve şiir performanslarında kullandığı temel öğelerdir. Koreografilerinde modern ve geleneksel anlatımı iç içe kullanmıştır. Dans ile öykü anlatımında özgün ve yaratıcı yaklaşımlar en önemli özelliğidir. Grup liderliği ve öğretim teknikleri konusunda yüksek lisansını tamamladı.

Levent CANEN Kimdir?
İstanbul’ da doğdu. Bas gitara olan ilgisi farklı müzik tarzlarıyla tanışmasına ve “Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Müzik Toplulukları Bölümü” öğrencisi olmasına olanak sağladı. Profesyonel müzik hayatına başlamasında bas gitar ve müzik teknolojilerindeki ustalığı en önemli etken olmuştur. Müzikal gelişimi ve enstrüman hakimiyeti, pek çok grup ve sanatçıyla çalışma ortamlarının oluşmasına olanak sağlamıştır. Canen birçok tiyatro, belgesel ve kısa film müziklerinin besteciliğini ve aranjörlüğünü yapmıştır. Müziklerinde teknik kaygılardan çok estetik ve duygusal atmosfere önem verdiğini vurgulayan Canen, Anadolu coğrafyasında batı sentezli bir çalışma yapığını ifade etmektedir.
Evrensel müzik dilini yakalamak amacı ile müzikteki tüm formlardan beslenilmesi ve bu toprakların duygusunu yansıtan ifadelerin “Ses”lendirilmesi Canen’ in temel müzik felsefesini oluşturmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT