Details / Detay

Tarihler: 25 Nisan 2013 Perşembe ~ 25 Nisan 2013 Perşembe

Yer: Hamursuz Fırın

Ücret: Tam 30 TL ve İndirimli 20TL.

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Şair Ziya Paşa Yokuşu No 13/A Galata Kuledibi Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 38 43

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2013 ~ Nis 25, 2013

Détails/Detay, dört karakterin on yıla yayılan ilişkisini konu ediniyor. Çağdaş Avrupa tiyatrosunun en önemli yazarlarından Lars Norén, ‘‘en otobiyografik eserim’’ dediği Détails/Detay’da karakterlerin hayatlarından seçtiği karelerle 90’lı yılları, büyük şehirleri, kişilerin ve çiftlerin bunalımlarını; her şeyin takip edilemeyecek kadar hızlı değiştiği bir dünyada kendi hayatlarına yetişmeye çalışan bir nesli anlatıyor. Oyun, kişiler özelinde bakılınca hayati önem taşıyan, aslında günümüz Avrupa’sının olağanında sürekli tekrarlanan olaylar etrafında şekilleniyor. İnsan hayatının rutin gidişatının teatral bir değeri olduğuna inanan Didaskali, seyirciyi detaylara bakmaya davet ediyor.

Didaskali, Fransa ve Türkiye’de faaliyet gösteren bir tiyatro topluluğu olarak Çisil Oğuz ve Nadir Sönmez tarafından 2012 baharında Paris’te kuruldu. Bünyesinde Türk ve Fransız sanatçılar barındıran topluluk, Türkiye’deki sanat dünyasının giderek zenginleşen uluslararası boyutuna katkıda bulunmayı amaçlıyor. Didaskali’nin ikinci projesi olan Détails/Detay’da Çisil Oğuz yönetmen koltuğuna geçerken, Nadir Sönmez’in yanına üç yeni oyuncu ekleniyor: Selin Altıparmak, Arthur Guillot ve Mélanie Prézelin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT