Diriliş

Tarihler: 20 Aralık 2009 Pazar ~ 20 Aralık 2009 Pazar 20 Aralık Cuma Saat 19:00 ve 21:00 - Saat: 19:0

Yer: Atacan Sanat Merkezi

Ücret: Tam: 28,50 TL, Öğrenci: 23,50 TL

Nereden Alınır: -

Adres: Bayar Cad. Cemil Akdoğan Sok. No:3-5 34742 Kozyatağı Istanbul Kozyatağı İstanbul

Telefon: 0212 243 44 85

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2009 ~ Ara 20, 2009

Bu yaklaşımla yazılmış yazılar kitaplar ve romanlar, ayrıca bu nitelikte cd ler var. Bu cd ler öğrencilere bedava dağıtılıyormuş.Utandırıcı bir durum.Bir gençlik yalanla dolanla yetiştirilip eğitilir mi? Bu gençlikten kime hayır gelir. İkincisi Çanakkale’de M.Kemal ‘in rolünü küçültmeye çalışmak. Üçüncüsü Çanakkale’yi mucizeler, kerametler sergisi halinde anlatmak. Bunlara göre savaşı komutanlar Mehmetçikler can verenler dövüşenler değil , ilahi gizli güçler erenler kazanmış.

Çanakkale’nin hurafeye, yalana, abartıya, bulutlara, sislere, rüyalara, keflere vavlara kısacası, uydurma olağanüstülüklere ihtiyacı yoktur. Çanakkale’nin kendi olağanüstüdür. Karşımızdakiler dünyanın dörtte üçüne egemendi. Atalarımız bu kudreti yendi.”

Turgut ÖZAKMAN- Çanakkale bir dirilişti.Türk’ün geri dönüşüydü, Milli Mücadele’nin ve Cumhuriyet’in habercisi, yeni Türkiye’nin önsözü’ydü. Çanakkale hakkında ciddi araştırmalar dışında üç yaklaşım var.Birinci yaklaşım M.Kemal’i yok sayarak anlatmak…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT