Dormen Tiyatrosu’na Emeği Geçenlere 50. Yıl Vefa Gecesi

Tarihler: 13 Mart 2006 Pazartesi ~ 13 Mart 2006 Pazartesi 13 Mart Pazartesi 2006 - Saat: 6:0

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Adres: Maslak İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2006 ~ Mar 13, 2006

Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da gerçekleştirilecek olan gecede, bugüne kadar Dormen Tiyatrosu’nda sahne almış tüm oyuncular bir araya gelerek izleyicileri ile tekrar buluşuyor.
Yılların içinde bir okul, bir efsane haline gelen Dormen Tiyatrosu’nun sanatçı, yönetici ve teknisyen tüm çalışanlarını selamlamak için düzenlenen gece, bir saygı duruşu niteliği taşıyor.

Elli yıl içindeki katkıları ile Dormen Tiyatrosu’nu yaşatan beş yüzün üzerinde emektarından kimi bugün büyük isim oldu, kimi başka işlere yönelip başarılar kazandı, kimi de mütevazi köşesinde işe devam etti. Fakat hepside Dormen ekolünden öğrendikleri ilkeleri sürdürerek tiyatronun adını yaşatmaya devam ediyor.
Dormen ekolünden yetişenlerin arasında akla ilk gelen isimler olan, Erol Günaydın, Nevra Serezli, Altan Erbulak, Metin Serezli, İzzet Günay, Nisa Serezli, Erol Keskin, Fikret Hakan, Asaf Çiğiltepe, Başar Sabuncu, Tülin Oral, Ayfer Feray, Füsun Erbulak, Göksel Kortay ve yenilerden Halit Ergenç, Emre Altuğ, Gürkan Uygun, Şebnem Sönmez, Şebnem Özinal, Ali Altuğ bu ekolün Türkiye’ye kazandırdığı önemli isimlerden sadece birkaçı.

Gerek sahneye koydukları oyunlar gerekse tiyatroya kazandırdığı oyuncuları ile akıllardan hiç bir zaman çıkmayan Dormen Tiyatrosu, 50. yılını kutlayacağı gecede sevenleri ile tekrar buluşmanın keyfini yaşıyor.
Ayrıca bu anlamlı gecede “Kardelenler” projesine destek vermek isteyen davetliler, “Kardelenler CD”’si satın alarak projeye bağışta bulunabilecekler.



Dormen Tiyatrosu’na Emeği Geçenlere 50. Yıl Vefa Gecesi
Perdelerini ilk kez 1955 yılında açan ve başarılı bir dönemin ardından 2000 yılından seyircisine veda eden Dormen Tiyatrosu, 13 Mart 2006 Pazartesi günü görkemli bir gece ile 50. sanat yılını kutluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT