Düğünde Panik

Tarihler: 30 Nisan 2012 Pazartesi ~ 30 Nisan 2012 Pazartesi 23-30 Nisan Saat: 21:00 - Saat: 21:0

Yer: Old City Comedy

Ücret: Tam 23.50 TL, Öğrenci 18.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tiyatro gişe

Adres: Tomtom Mah. İstiklal Cad. Akarsu Sok. No:1-2-4-5 Taksim İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 28 96

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2012 ~ Nis 30, 2012

“Bugüne kadar hiç kimsenin başına gelmemiş ama bir gün herkesin başına gelebilecek olaylar” bu sezon da Tiyatro Kılçık’ta izleyici karşısına çıkıyor. Kurulduğu günden beri güldürmekten ödün vermeyen Kılçık “Düğünde Panik” adlı kabare oyunuyla yeni sezonda sahnede!

Birbirinden bağımsız üç ayrı skeç “Tanrı Misafiri” “Yatır” ve “Düğün”Tanrı misafirlerine her zaman kapımız açıktır değil mi? Peki ya gelen Azrail’se! Tanrı Misafiri’nde önce Azrailler’in meclis toplantısına gidiyoruz. Ne var ki Azraillerden biri (Ecel Türkyılmaz) bugüne kadar hiç can alamamış acemi bir Azrail… İlk görevi ise Anadolu Pop Chill Out’un 1 Numaralı temsilcisi ünlü bar şarkıcısı Polat Berkecan’ı hakkın rahmetine kavuşturmaktır, ne dersiniz? Başarabilecek mi sizce? İzleyip göreceğiz…

İkinci skeçte evli “Metin”, dul “Yiğit” ve aşkın sonsuzluğuna inanan “Sercan”ın çilingir sofrasına konuk oluruz. Şarkılar, nasihatler, haydari, rakı, şakşuka... Ama gürültüden midir bilinmez “aşağıda yatamayan” biri şikâyete gelip sofraya dâhil olur lâkin bu misafir bildiğiniz “Yatır”dır! Evet, yanlış duymadınız 1162 yaşındaki bu Yatır, üç kafadarın hayatını değiştirecektir.

İkinci perde Kenan ile Gülşen’in “4. Çıkma Yıldönümü”nü kutlamasıyla başlar. Her şey müthiş romantiktir. Ta ki Gülşen’in (ve bir gün her kadının) “Aşkım bu ilişki nereye gidiyor?” sorusuna kadar! Skecin adından da anlaşılacağı üzere “Düğün” tam bir evlilik hikâyesi. Tek fark: Bugüne kadar böyle bir düğün görmediniz!

Yazan: Kılçık Yazı Ekibi
Yöneten: Cenk Tunalı
Oynayanlar: Gülden Güney, Doğan Akdoğan, Cenk Tunalı, Aziz Aslan, R. Onur Atilla, Nuray Uslu , Dilşah Demir , Yavuzhan Doğan

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT