Dumanaltı Aşklar

Tarihler: 18 Ocak 2011 Salı ~ 18 Ocak 2011 Salı 18 Ocak Salı Saat: 20:00 - Saat: 20:0

Yer: Kenter Tiyatrosu

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 24,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Kenter Tiyatrosu

Adres: Ergenekon Mah. Halaskargazi Caddesi 35 Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 246 35 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2011 ~ Oca 18, 2011

Ülkemizin ünlü gazeteci ve köşe yazarlarından olan Selahattin Duman`ın köşe yazılarından derlenerek “Gökhan Erarslan ve Ferhat Ergün`ün oyunlaştırdığı Hüseyin Avni Danyal’ın hem oynayıp hem de yönetmenliğini üstlendiği “Dumanaltı Aşklar” Ocak ayında perde diyor.

Üstün oyunculuk performansına yönetmenlik becerisini de ekleyen Hüseyin Avni Danyal’ın tek kişilik oyunu “Dumanaltı Aşklar” Türk Kadını portresini her yönüyle ortaya koyup mizahi bir dille anlatmasıyla dikkat çekiyor. Sahnede Hüseyin Avni Danyal’a piyanosuyla Deniz Aras Sipahi eşlik ediyor.

Farklı mizahi yaklaşımıyla tiyatro severlere keyifli anlar yaşatacak olan “Dumanaltı Aşklar” o güne dek evlenme yolunda üç kez son anda direkten dönen bir adamın dördüncü kez evlenmeye niyetlendiği gecede diğer müstakbel adayları hatırlamasıyla başlar.

Yapımcılığını “AYSA Prodüksiyonun” üstlendiği “Tiyatro Seyirlik” ismiyle sahnelenecek olan “Dumanaltı Aşklar” ın, özgün müzikleri Deniz Aras Sipahi`ye, sahne tasarımı Kemal Aratan`a ait. Işık tasarımını Hakan Özipek’in üstlendiği oyunun koreografisi Bora Acar Zöngür tarafından yapıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT