Dün Gece Yolda Giderken Komik Bir Şey Oldu!

Tarihler: 30 Mayıs 2009 Cumartesi ~ 30 Mayıs 2009 Cumartesi 30 Mayıs 2009 - Saat: 21:0

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

Ücret: 250,00 TL Protokol - 125,00 TL - 90,00 TL - 68,00 TL - 56,50 TL - 45,00 TL - 34,00 TL - 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Tiyatro Gişe

Adres: Harbiye Harbiye İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2009 ~ May 30, 2009
PLAUTUS DÜN GECE YOLDA GİDERKEN ÇOK KOMİK BİRŞEY OLDU
Usta tiyatro adamı Haldun Dormen yıllar önce ünlü bir Broadway müzikalinden uyarlayıp yönettiği ve aynı zamanda oynadığı bir müzikali bu sene 38 kişilik bir ekiple tekrar sahneye koyuyor.
İlk kez 1964 yılında Dormen Tiyatrosu”nda sahnelendiğinde 2 sezon kapalı gişe oynayan “Dün Gece Yolda Gideken Çok Komik Bir Şey Oldu” müzikali nisan ayında 10 temsil oynadığı Küçükçekmece Kültür Merkezleri’nde gördüğü yoğun ilgiden dolayı 30 Mayıs tarihinde Harbiye Açıkhava’da TEK GALA olarak tekrar seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
Haldun Dormen’in geçen sene bir tv programında çok beğenip müzikal teklifi yaptığı Melike Öcalan müzikalin başrollerinden biriyle karşımıza çıkıyor. Başrollarde ayrıca Ayşen Guruda ,Nuri Gökaşan , Bilge Zobu , Engin Yüksel gibi yıllarını tiyatroya vermiş oyuncuların yanında Emre Basalak , Alper Düzen gibi genç nesil tiyatro oyuncuları ve Onur Turan, Barış Berker, Ethel Mulinas Araf , Hüseyin Gülhuy gibi genç müzikal oyuncuların yeraldığı kadroda ayrıca Dans@ Company dansçıları da dans etmek dışında oyunculuklarını da sergileyecekler.
Müzikal Komedi
Yazanlar: B. Shevelove - L. Gelbart
Beste: Stephen Sondheım
Uyarlayan Ve Yöneten: Haldun Dormen
Oyuncular: Ayşen Guruda, Nuri Gökaşan, Melike Öcalan, Emre Basalak, Alper Düzen, Engin Yüksel, Bilge Zobu, Onur Turan, Barış Berker, Ethel Mulinas Araf, Hüseyin Gülhuy, Özgecan Tapa, Nebi Birgi, Batuhan Pamukçu, Tuncel Merez, Demet Şaşmaz, Ajda Giray, Sinem Aydıner, İzmir Tenim.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT