Dur Bi Dakka!

Tarihler: 22 Şubat 2013 Cuma ~ 23 Şubat 2013 Cumartesi 22, 23 Şubat - Saat 20:30

Yer: Tiyatro Karnaval Gönül Ülkü - Gazanfer Özcan Sahnesi

Ücret: Tam 34.00 TL-Ögrenci 24.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Tiyatro gişe

Adres: Ortaklar Cad. Bahçeler Sok. No:20 Efehan Şişli İstanbul

Telefon: 0212 347 44 80

Web: http://http://www.tiyatrokarnaval.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2013 ~ Şub 23, 2013

Paso Tiyatro’nun, Apo Kaya’nın yazıp yönettiği kahkaha tufanı yaratan oyunu “Dur Bi Dakka!”, Mart ayı boyunca Cumartesi akşamları saat 20:30’da, Pazar günleri ise saat 15:30’da Tiyatro Karnaval Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Sahnesi’nde sahneleniyor!

Türkücü Salim Yavaş, bir meleğin hatasıyla vaktinden evvel ölmüştür. Öbür dünyada durum anlaşılınca, Salim itiraz eder, ancak meleklerin Salim’i geri gönderme çabaları sonuçsuz kalır. Çünkü Salim’i döven mafyalar öldüğünü anlayınca cesedi parçalara ayırıp yok etmişlerdir. Olayda bir de görgü şahidi olduğunu fark eden mafyalar, bu kişinin peşine düşüp, arabayla ezip kaçarlar. Görgü şahidi olan Ayhan Kara’nın bitkisel hayata girdiğini öğrenen melekler ise, bu hatalarını telafi etmek için Salim’in ruhunu, fişi çekilecek olan Ayhan’ın bedenine yerleştirmeye karar verirler. Onu öldürenlerden intikam almak ateşiyle başka bir bedene giren Salim’i bir sürpriz bekler.

Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Dur Bi Dakka!”da Derya Karadaş, Ebru Tekgündüz, Cengiz Okuyucu, Melina Özprodomos, Enis Aybar, Sibel Taka, Korhan Herduran, Ergun Doğmacı, Murat Arda, Alican Yarka, Murat Şahan, Faruk Ural ve Cihan Gülmüş rol alırken; Mustafa Üstündağ ve Orhan Eşkin de konuk oyuncu olarak, barkovizyondan oyuna dahil oluyorlar.

Reji asistanlığını Burçin Kutlu’nun, müzik direktörlüğünü Seçil Akın’ın üstlendiği “Dur Bi Dakka”da, dekor tasarımı ise Sibel Taka ile Apo Kaya’ya ait. Oyunun koordinatörlüğünü ise Hülya Demirtaş üstleniyor.

Apo Kaya’nın kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği “Dur Bi Dakka”; 6 Ocak 2012, Cuma akşamı saat 20:30’da Tiyatro Karnaval Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Sahnesi’nde izleyenleri kahkahaya boğacak. Paso Tiyatro’nun yeni oyununa ait biletler Biletix’ten ve salonun gişesinden temin edilebilir.

Yazan - Yöneten: Apo Kaya
Oyuncular: Derya Karadaş, Ebru Tekgündüz, Cengiz Okuyucu, Melina Özprodomos, Enis Aybar, Sibel Saka, Korhan Herduran, Ergun Doğmacı, Murat Arda, Alican Yarka, Murat Şahan, Faruk Ural, Cihan Gülmüş
Görüntü Yönetmeni: (Barkovizyon) Baturay Tavkul
Konuk Oyuncular: (Barkovizyon) Mustafa Üstündağ, Orhan Eşkin
Reji Asistanı: Burçin Kutlu
Müzik Drektörü: Seçil Akın
Bağlama: Cem Yıldız
Zurna: Murtaza Tunç
Dekor Tasarım: Sibel Saka, Apo Kaya
Afiş Fotoğraf: Fethi Karaduman
Grafik Tasarım: Burhan Felek
Işık - Efekt: Taylan Kapan
Koordinatör: Hülya Demirtaş

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT