Düşlediğimiz Dünyayı Kuralım

Tarihler: 21 Şubat 2010 Pazar ~ 21 Şubat 2010 Pazar 21 Şubat 2010 - Saat: 13:30

Yer: Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi

Ücret: Numarasız: 7,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com

Adres: Fatih Mah. Hasan Şevket Cad. No:43 İstanbul İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 21, 2010 ~ Şub 21, 2010

Yarışma Başlıyoooor!” İşte bu anonsla başladı öykümüz. Bir yanda Sevgi ile Barış öteki tarafta Umut ile Özlem. Yarışmamızın sunumunu ve kırılma noktalarında hissettiklerimizi ise Tarih dillendiriyor.

Keyifli bir yarışma başlıyor. Bu neşeli ortam uzun soluklu olamıyor maalesef. Birlikte yaşamanın güzelliğinin henüz farkında olmayan Özlem’in kıskançlığı, Sevgi ve Barış’ın çalışmasını almasıyla yok ediyor tüm güzellikleri. Özlem’e bir ders verilmesi gerektiğine karar veren Umut, Sevgi ve Barış salondaki arkadaşlarının yardımıyla ona mutluluğun herkesin olduğunu ve bencilliğin kimseye faydası olmadığını anlatan bir şarkı söylüyorlar, bunun sonunda çalışmalarını alıyorlar. Özlem ise hâlâ tek başına bunu yapacağını kimseye ihtiyacı olmadığını düşünüyor. Fakat yalnızlık düşündüğü gibi keyifli değil sonunda hatasını anlıyor ve özür diliyor arkadaşlarından. Herkesin düşünde şekillenen ama hayatın keşmekeşinde gerçekleştiremediği ya da zaaflarına yenik düştüğü dünyayı kurmayı çocuklar başarıyor.

Yazan ve Yöneten: Derya SAĞLAM
Türü: Müzikli Komedi
1 Bölüm / 40 Dakika

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT