Egemen`in Masumiyeti

Tarihler: 15 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 17 Mayıs 2006 Çarşamba 15 ve 17 Mayıs Saat 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampus ÖFB

Nereden Alınır: Bilgi için: www.tiyatrobogazici.org

Adres: Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampus ÖFB, Rumelihisarüstü Bebek İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2006 ~ May 17, 2006

Metnini grubun çalışma boyunca oluşturduğu oyunun reji grubu Metin Göksel, Bora Tanyel, Fırat Güllü ve İlker Aslan’dan oluşuyor. Oyunun kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor:
Uluç Esen, Erdoğan Çete, Aysel Yıldırım, Cüneyt Yalaz, Metin Göksel, Bora Tanyel, Ayşan Sönmez, Barış Sezgin, Bülent Sezgin, Didem Karanfil, Fırat Güllü, Gülbahar Tunç, İlker Aslan, Özgür Çiçek, Özlem Pehlivaner, Selin Aydınoğlu

Erkekler ne kadar masum ?
Tiyatro Boğaziçi yeni oyununda erkek kimliğinin kuruluşunu sorguluyor.

Tiyatro Boğaziçi “Egemen’in Masumiyeti” adlı oyunla erkek kimliğinin oluşumunu sahneye taşıyor. Oyun erkekliğin pornografi ile olan hasıraltı ilişkisini sorgularken, bu ilişkinin Sıusurluk’u diyebileceğimiz bir trafik kazasından sonra; bu kazanın kurbanlarından Egemen’in Araf’ta aklanma hikayesini ele alıyor. Oyunda Egemen’in bir erkek olarak nasıl yetiştiği ölüm öncesi film şeridine dönüşen hayatında karşımıza çıkmakta. Egemen gerçekten masum mudur? Egemen’in cinsel kimliğinin kuruluşunun sergilendiği oyun boyunca erkek cinselliğinin “fıkraları, dili, efsaneleri ve nev-i şahsına münhasır hikayeleri” bol bol karşımıza çıkar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT