Elbiseler Fora

Tarihler: 02 Aralık 2010 Perşembe ~ 02 Aralık 2010 Perşembe 11 Kasım - 2 Aralık Saat: 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Barış Manço Kültür Merkezi

Nereden Alınır: http://www.bmkm.gen.tr

Adres: Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi, Nail Bey Sokak (Caferağa Spor Salonu Yanı) Kadıköy / İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 418 16 46

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2010 ~ Ara 2, 2010

Birgün kurmak istediğiniz şirket için, ortaklarınıza kokteyl vermek isteseniz... Herşeyin planladığınız gibi geçeceğine inanırsınız değil mi? Peki o gün başınıza gelebilecek sorunların üstesinden gelebilir misiniz? Küçük detaylara takılıp giderseniz, süprizlere hazırlıklı değilseniz, Ne mi olur???

Tıpkı Ömer ve HandanTuzcu çifti de bu özel geceye böyle hazırlanmışlardı.

Yeni kurulacak olan şirketin ortakları adına kokteyl vermek için yazlık bir villa kiralayan Tuzcu çifti başlarına gelecek olaylar karşısında maalesef hazırlıksızlardı.

Minik yalanlar, beklenmeyen misafirler, silahla evin erkeklerini kaçıran azgın bir yaşlı kadın ve süpriz gelişmelerle iyice karışan işleri çözemeyen Ömer ve eşi Handan iyice panikler veee sonra ELBİSELER FORA!!!

Usta Hadi ÇAMAN tarafından adapte edilen muhteşem bir komedi.

Bol bol kahkaha atarak 2 saat geçirmek, işin ve hayatın yorgunluğunu üzerinizden atmak isterseniz Elbiseler Fora`yı mutlaka izlemelisiniz...

Yönetmenliğini Murat Akgün’ün üslendiği oyunda İsmail Can Törtop, Sera Tokdemir, Ümmühan Kıldiş, Taner Açıkgöz, Seda Gül, Sercan Tezcan ve Murat Akgün rol almaktadır. Dekor Cihan Alkan. Işık ses Gökhan Coşkun Kostüm Ceyda Alpak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT