Fareli Köyün Kavalcısı - Çocuk Oyunu

Tarihler: 11 Aralık 2010 Cumartesi ~ 12 Aralık 2010 Pazar 11-12 Aralık Saat: 13:00 - Saat: 13:0

Yer: Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi

Ücret: 22,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi gişesi.

Adres: Zeytinoğlu Cad. No:8 Akatlar, Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 93 84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2010 ~ Ara 12, 2010

Fareli Köyün Kavalcısı oyununda fırıncı, manav, bakkal, sevimli farelerle karşılaşır. Fareler şehri ele geçirmek için komik bir yol bulurlar, halkı şakalar yaparak şehirden uzaklaştırırlar. İnteraktif sahnelerle çocukları oyuna katarlar, çocukların kahkahaya doyacakları oyunda, farelerin şehri ele geçirmesi ile eğlence ve heyecan doruğa çıkar. Sevimli fareler, Şakacı, Uzun kuyruk, Ponpon, Uykucu bir gün kaval sesi duyarlar. Kavalcı ve sevimli fareler arasında heyecanlı serüven başlar.

Tiyatro Mie göz alıcı kostümleri, muhteşem dansları, dekor ve müzikleri ile Çocuklar Tiyatro ziyafeti sunar.

Ülkenin birinde bir köy varmış, bu köydeki halk mutlu günlerini geçirirken bir gün köyü sevimli fareler basar. Komik Fareler köydeki bütün evleri ve dükkanları ele geçirirler. Fırıncının ekmekleri, bakkalın peynirleri, manavın meyve sebzeleri hepsi sevimli fareler tarafından yenir. Danslar, şarkılarla şirin fareler ve insanlar arasında kovalamaca başlar. Bu durumdan rahatsız olan halk bir çözüm aramak için toplanır. Çözüm olarak kralın huzuruna çıkıp ondan yardım istemeye karar verirler. Kralın huzuruna çıktıklarında akıllarına bir fikir gelir ve kraldan kedisini fareleri kaçırmak için vermesini isterler. Kediyi köye getirip farelerin üstüne salarlar fakat fareler kediyi kaçırıp galip gelirler. Halk başka bir çare ararken kaval çalan bir genç şehri farelerden kurtarabileceğini söyler ve bunun karşılığında kraldan talepleri olur. Halk sevimli farelerden kurtulacakları için aldıkları bu haber karşısında çok sevinirler. Kavalcı güzel, melodik bir müzik çalmaya başlar. Sürprizlerle dolu sahneler birbirini izler.

Yazan Yöneten: Salim Dörtcan
Yönetmen Yardımcısı: Merve Durgun
Müzik: Tuğrul Aray
Dekor: Sinem Karabiber
Kostüm: Aygül Güntav
Oynayanlar:Merve Durgun, Rabia Tutal, Fatoş Baş, Gamze Tanrıvermiş, Eyüp Bayşi, Özgür Yetkinoğlu, Nurhayat Yıldırım, Özgün Akakça

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT