Lotus Kadınları Serisi 1- Frida

Lotus Kadınları Serisi 1- Frida

Tarihler: 23 Haziran 2018 Cumartesi ~ 23 Haziran 2018 Cumartesi 20:30

Yer: Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi

Ücret: 50.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: 19 Mayıs Mahallesi, Halaskargazi Cd. No:168 Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2018 ~ Haz 23, 2018

Karanlıktan Işığa Lotus Kadınlarının Yolculuğu
Melis Cangüler Azulmavi Flamenko Akademi, Orijinal Fikri Melis Cangüler'e ait olan yönetmenliğini Zeynep Özyağcılar'ın üstlendiği Lotus Kadınları Serisi'nin ilk temsili olan "FRİDA" ile sahnede. Melis Cangüler, Akademi Dansçıları ile birlikte, acı, aşk ve tutkunun vücut bulduğu Frida’yı, flamenkoyla sahneye taşıyor.

Melis Cangüler Azulmavi Flamenko Akademi Frida Kahlo 'yu şimdiye kadar anlatılmamış hikayeleri ve gizli kalmış dünyasıyla seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor .Tiyatro Martı'nın Genel sanat yönetmeni Zeynep özyağcılar'ın yazar ve yönetmenliğindeki iş , Fridaya hayran olan herkesi şaşırtmaya hazırlanıyor...Meksika büyük elçisi'nin de katılımıyla gerçekleşecek bu gösteri, 23 Haziran 20:30 2018 tarihinde Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi'nde sergilenecek.

Lotus çiçeği gibi karanlıktan, kirlenmeden ışığa ulaşmış; yaşadığı acıları, aşkları ve resme olan tutkusuyla ,şu dünyadan geçmiş en sahici kadın olarak tanımlanan "FRİDA”yı, danslarıyla Akademinin kurucusu ve eğitmeni olan Melis Cangüler , barkovizyonda ise Zeynep Özyağcılar canlandırıyor. Yönetmenliğini ve Metin yazarlığı Zeynep Özyağcılar , koreografilerini Melis Cangüler’in üstlendiği heyecanla beklenen gösteride Melis Cangüler Azulmavi Flamenko Akademi dansçıları da yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT