Garfield Live Show

Tarihler: 30 Ekim 2016 Pazar ~ 30 Ekim 2016 Pazar 30 Ekim 2016 13:00

Yer: Mall of İstanbul MOİ Sahne

Ücret: 1. Kategori - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mall of İstanbul AVM, Kat: 4 Başakşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 30, 2016 ~ Eki 30, 2016
7’den 77’ye herkesin sevgilisi Garfield, geçen yıl seyirciden gördüğü inanılmaz ilgiden sonra bu yıl da canlı canlı yepyeni bir müzikal şov ile sizlerle...

Bu müzikal için hazırlanmış muhteşem danslar, özel kostümler, ses, ışık efektleri, zengin oyuncu ve dansçı kadrosuyla Garfield ve sevimli arkadaşı Odie, sizleri sihirli bir masal kitabının içinde eğlenceli bir yolculuğa çıkaracaklar. 

Garfield’in Yaratıcısı: Jim Davis
Oyunlaştıran ve Yöneten: Murat Altınok 
Oyunun Süresi: 70 dakika / 2 perde

Garfield, sahibi Jon’un kız arkadaşı Liz’e gösterdiği ilgiden epey mutsuzdur. Kendisinin ihmal edildiğini düşünen Garfield, arkadaşı Odie ile birlikte kendisini birdenbire sihirli masal kitabının içinde yer alan masallarda bulur. 

Garfield, yaratıcısı Jim Davis tarafından ilk olarak 19 Haziran 1978'de yaşamımıza girdi. 41 gazetede yer alan Garfield hızlı bir şekilde yaygınlaşmaya başladı ve 1981'e gelindiğinde Garfield 3 yaşındayken tam 850 gazetede yer almayı başardı. 2002 yılında Garfield dünyanın en çok tanınan kedisi oldu ve tam 2,570 gazetede yer aldı. Garfield'ı okuyanların sayısı ise 263 milyon kişiyi buldu. Garfield, 2004 yılında ise 2,600 gazetede, 2007 yılında 2,580 gazetede yer aldı ve Guinness Rekorlar Kitabı'nda en çok yer alan karikatür karesi olarak tarihe geçti.

Günümüzde, dünyanın en tanınmış ve en tembel sevimli kedisi olarak popülerliğini her geçen gün yaygınlaştırmakta olan, esprileri ile büyük küçük herkesin gönlünde taht kuran Garfield, yine dünyada yaklaşık 260 milyon kişinin takip ettiği sevimli çizgi karakter ve kahraman halini aldı. 

Ülkemizde de Garfield’in çizgi film dizisi özellikle çocuklar tarafından takip edilen Cartoon Network TV’de yayınlanmaya devam ediyor. Garfield markası, ülkemizde giyimde, oyuncakta, okul ve kırtasiye malzemelerinde ve daha pek çok üründe çocuklar tarafından tercih ediliyor. Aynı zamanda Garfield’ın kitap satışları da devam ediyor.

- Her yaşta çocuk bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT