Günlük Müstehcen Sırlar

Tarihler: 03 Mayıs 2016 Salı ~ 03 Mayıs 2016 Salı 03 Mayıs 2016 20:30

Yer: Tatavla Sahnesi

Ücret: - Tam 34.00 TL Öğrenci 24.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Firuzağa Mah. Taktaki Yokuşu, No: 2B Cihangir Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 233 52 30 - 0538 371 87 92

Web: http://www.atolyetatavla.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2016 ~ May 3, 2016
Marco Antonio De La Parra'nın yazdığı, 1987 yılında Şili'de "Gazete Yazarları Derneği" tarafından "En İyi Oyun" ödülüne layık görülen ve Latin Amerika'nın en uzun süreli oynanan oyunlarından biri olan "Günlük Müstehcen Sırlar", bu kez Tiyatro Çarşı yorumuyla Tatavla Sahne'de izleyicisiyle buluşuyor.

"Bir park düşünün, hem de kızlar okulunun tam karşısında... Peki iki teşhirci bu parkta karşılaşırsa ne olur?

Sigmund ve Carlos adlı iki teşhircinin bir parkta karşılaşmasıyla başlayan diyaloglar, öne çıkan egoları ve felsefi teorilerinin çarpışması sonucunda bir söz düellosuna dönüşür. Birbirlerini etkilemeleriyle değişen fikirleri, bazı anlar suçlama ve bazen de itiraflarla geçen ve aynı zamanda baskıcı rejime zekice eleştirilerde bulunan oyun, şaşırtıcı ve etkili bir sonla noktalanır.

Yeni kurulan Tiyatro Çarşı'nın Deniz Yüce Başarır tarafından çevrilen bu ilk oyunu, hem oyuncu hem de yönetmen olarak Giray Mert Özdenoğlu ve Göktuğ Derici tarafından sahneleniyor."

Tiyatro Çarşı
Giray Mert Özdenoğlu ve Göktuğ Derici 'nin ortaklığının ürünü bir yeni kurulan tiyatrodur. Beykent Üniversitesi G.S.F. Tiyatro mezunu olan ikili tiyatro için profesyonel hayata atılmıştır. Bu taze tiyatro perdelerini nisan ayında açmıştır.

"Belirli bir sahnemiz şimdilik yoktur. Çeşitli sahnelerde oyunlarımızı oynuyoruz. İlk oyun olarak ise ikili "Günlük Müstehcen Sırlar" oyununu seçmiştir."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT