Hadi Öldürsene Canikom

Hadi Öldürsene Canikom

Tarihler: 15 Aralık 2016 Perşembe ~ 15 Aralık 2016 Perşembe 15 Aralık 2016 20:30

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Ücret: - Tam 56.00 TL Öğrenci 46.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bahariye Cad. No: 39 Bahariye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 36 01

Web: http://www.kadikoyhem.k12.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2016 ~ Ara 15, 2016
Aziz Nesin'in yazdığı Haldun Dormen'in yönettiği en sevilen komedi klasiği Hadi Öldürsene Canikom, yeni sezonda da tiyatroseverler ile buluşuyor.

Dilek Türker, 1990 yılında Aziz Nesin’in kendisi için yazdığı “Bir Zamanlar Memleketin Birinde” adlı oyunu sahnelemek için Türkiye’ye dönerek Tiyatro Ayna’yı kurdu. İşte bu vefa duygusu ile “Hadi Öldürsene Canikom” oyununu sahneye koyarak, 24 yıl sonra hem Aziz Nesin’e bir selam göndermeyi hem de Nesin Vakfı’na bir katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Avrupa’daki ilk projesine destek vermek üzere  Almanya’ya giderek onu yalnız bırakmayan Haldun Dormen ve Osman Şengezer bu anlamlı projede de Dilek Türker’e destek verdiler.

Aziz Nesin’in insan, sevgi ve paylaşım üzerine yazdığı en sevilen komedisi olan bu oyun; bir apartmanın zemin katında yalnız yaşayan iki dul ve yaşlı kadının trajikomik hikayesidir. Beraber yalnızlıklarını paylaşan bu iki kadından Siyen, ölmüş kocasının anıları, Diha ise sahte aşk mektupları ile avutur kendisini.

Gazete ve radyo haberleri, kendini havagazı memuru olarak tanıtan, evine girdiği yalnız kadınları öldüren bir erkekten bahseder. Havagazı memuru gelir ve hayatın sürprizleri, gerçekleri ortaya çıkar. 1970’lerde yazılmış bu eser Aziz Nesin’in kendisine özgü güçlü mizahı ile günümüz insanının yalnızlık ve sevgisizlik sorununa da gülerek ve düşünerek bakmamızı sağlıyor.

Yazan: Aziz Nesin
Yöneten: Haldun Dormen
Dekor: Osman Şengezer
Oyuncular: Dilek Türker, Ayberk Attila, Tiraje Başaran

- Öğrenci biletlerinin girişte öğrenci kimlik kartı ibrazı mecburidir.- Öğrenci kartı ibraz etmeyen kişilerden fiyat farkı alınacaktır.- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT