Hair

Tarihler: 31 Mart 2006 Cuma ~ 02 Nisan 2006 Pazar 31 Mart Saat 21:00, 1 Nisan Saat 20:30, 2 Nisan Saat 15:30 - Saat: 21:0

Yer: Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü

Ücret: Ücretsiz

Adres: İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü Büyük Salon 2 Kurtuluşderesi Caddesi No:47 Dolapdere Şişli İstanbul

Telefon: 0212 311 53 05

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2006 ~ Nis 2, 2006

James Rado ve Gerome Ragni tarafından yazılan müzikali Bora Severcan uyarlardı ve yönetti. Oyunun klasikleşmiş müzikleri Uygur Vural direktörlüğünde İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü tarafından canlı olarak kaydedildi. Koro eğitmenliğini Barış Berker’in üstlendiği “HAIR”ın dans koreografileri ise Candaş Baş’a ait.

Kadrosu BİLGİ öğrencileri, mezunları ve çalışanlarından oluşan “HAIR”; Mart, Nisan ve Mayıs ayları boyunca Dolapdere Kampüsü’nde sahnelenecek. Tüm gösterimler ücretsiz olacak.

TİYATRO CANDELA’DAN “HAIR” MÜZİKALİ
1998 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Tiyatro Candela, 2006 sezonunda “HAIR” müzikali ile seyirci karşısına çıkıyor.

BİLGİ öğrencileri tarafından, “üniversite tiyatrosu” kavramına yeni bir anlayış getirmek, amatör ruhla profesyonel faaliyetlerde bulunmak amacıyla kurulan Tiyatro Candela, sekizinci oyunu “HAIR”ın çalışmalarını tamamladı.

“HAIR”, savaşa ve militarizme karşı olan; barış ve sevgi dolu özgür bir dünya hayal eden çiçek çocukların “olmayan ülkelerinde”, kalbinin sesini arayan bir savaş yolcusunun hikayesini anlatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT