Her Yöne 90 Dakika 2014

Tarihler: 09 Mayıs 2014 Cuma ~ 09 Mayıs 2014 Cuma 20:30

Yer: Profilo Kültür Merkezi Büyük Salon

Ücret: 1. Kategori - Tam 45.00 TL , Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cemal Sahir Cad. No: 33 Profilo Alışveriş Merkezi Zemin A Şişli İstanbul

Telefon: 0212 216 44 00

Faks: 0212 216 44 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2014 ~ May 9, 2014

Günümüz olaylarına mizahi açıdan eleştirel bir bakış açısı getiren iki perdelik müzikli komedi Her Yöne 90 Dakika 2014, 28 Şubat'ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde...

Ahmet Çevik Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu, yönetmenliğini Ahmet Çevik'in yaptığı, Türk sinema, TV ve tiyatro dünyasının ünlü ve sevilen oyuncuları Sinan Bengier, Ahmet Çevik, Akasya Aslıtürkmen, Esin Gündoğdu, Ender Gülçiçek ve Sümer Tilmaç'ın rol aldıkları ve Seyfi Şahin'in yazdığı, günümüz olaylarına mizahi açıdan eleştirel bir bakış açısı getiren Her Yöne 90 Dakika 2014 ilk kez Yeditepe Organizasyon ile Antalya'da seyirci karşısına çıktı. 

Her Yöne 90 Dakika 2014 bir toplum eleştirisi, aslında pek çok insanın gördüğü gerçekleri mizah yoluyla izleyiciye anlatıyor. Bunları yaparken siyasi bir söylem gütmemeye, toplumun hiçbir kesimini alaya alma ya da hedef göstermemeye dikkat eden oyun, mizah yoluyla sadece olaylara bir ışık tutmaktadır.

İzdivaç skeçinde birtakım medyada yaşanan yozlaşmayı ve kaybolmaya yüz tutan örf ve geleneklere dikkat çekmekte ve bu sayede Türk aile yapısının bu olaylar karşısında nasıl etkilendiğini anlatmakta... Kredi Kartı skecinde, kredi kartlarının bilinçsiz kullanımı ve tüketici  toplumu olmaya itilmemiz ve gereksiz harcamalar anlatılmakta... Karakol ve Basın skeçleri de yine günümüz medyası mizah yoluyla anlatılmakta...

"Tiyatronun amacı eğitmek, bulunduğu çağ ile topluma ayna tutmanın yanında, gelen seyirciye hoşça zaman geçirme ve salondan çıktıklarında az da olsa kendilerini sorgulamalarına sebep olmalarını sağlamaktır.

Tiyatro  sahnesi her oyuncunun er meydanıdır, seyircisi, sevenleriyle buluştuğu bir mabet ve kucaklaşma yeridir... Hep birlikte nice oyunlara..."

- 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Öğrenci indiriminden yararlananan kişilerin geçerli öğrenci kimliği ibraz etmesi zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT