Hisseli Harikalar Kumpanyası

Tarihler: 10 Kasım 2007 Cumartesi ~ 10 Kasım 2007 Cumartesi 10 Kasım Cumartesi Saat 21:00 - Saat: 21:0

Yer: Bostancı Gösteri Merkezi

Ücret: 1.Kategori: 66,00 YTL - 2.Kategori: 56,00 YTL - 3.Kategori Tam: 45,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve Bostancı Gösteri Merkezi

Adres: Mehmet Şevki Paşa Cad. Lunapark Yanı Bostancı Bostancı İstanbul

Telefon: (216) 384 72 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2007 ~ Kas 10, 2007

Hisseli Harikalar Kumpanyası Hakkında...
Hisseli Harikalar Kumpanyası Hakkında... HİSSELİ HARİKALAR KUMPANYASI`nın dekorunu Osman Şengezer; kostümlerini Güler Yiğit ve Osman Şengezer hazırlıyor. Dans gösterilerini Dans @ Company dansçılarının sergilediği müzikal, yıllar önce olduğu gibi yine dev bir prodüksiyon olarak sahneye taşınıyor. Erol Evgin`le 10 yıldır birlikte çalışan Firuz İsmailov, hem piyano çalıyor hem de orkestrayı yönetiyor. Müzikalin orijinal hali korunarak, güncellendiği 2007 versiyonunda oyuncular, dansçılar, orkestra ve teknik ekip ile birlikte yaklaşık 50 kişilik bir kadro görev alıyor.

Müzikal, Anadolu`daki bir çadır tiyatrosunda geçiyor. Hisseli Harikalar Kumpanyasının assolisti, büyük bir gazinoya transfer olunca, acil olarak bir assolist bulunması gerekir. Ve kadrodan bir şanslı seçilir! Ancak kumpanyanın gösteri yaptığı köyün ağası da yeni assoliste aşık olur. Ve işler karışır!

Türkiye`nin en çok izlenen müzikali HİSSELİ HARİKALAR KUMPANYASI BKM ve Bonus Card işbirliği ile geri döndü! Haldun Dormen`in yazıp yönettiği müzikalin, şarkı sözleri Çiğdem Talu`ya, besteleri Melih Kibar`a ait.

Müzikal, ilk olarak 1979 yılında Egemen Bostancı`nın yapımcılığında Şan Sineması`nda seyirciyle buluşmuştu. 1982 yılına kadar Türkiye`nin dört bir yanında 600` ü aşkın temsil gerçekleştiren müzikalde, Erol Evgin, Nevra Serezli, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Mehmet Ali Erbil, Turgut Boralı ve İlyas Salman rol almışlardı. 40 Kişilik kadrosu, kostümleri, dekorları ve müzikleri ile zamanının en büyük prodüksiyonu olan Hisseli Harikalar Kumpanyası, sahnelendiği sürece manşetlerden inmemişti.

Müzikalin, BKM`nin yapımcılığında hazırlanan 2007 versiyonunda da Erol Evgin başrolde. Evgin`e Ayça Varlıel eşlik ediyor. Hisseli Harikalar Kumpanyası 2007`nin kadrosu şöyle devam ediyor: Ayşen Gruda, Ruhsar Öcal, Kartal Kaan, Nuri Gökaşan, Selahattin Taşdöğen, Umut Kurt, Nazlı Tosunoğlu ve Ezgi Mola.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT