III. Richard - Kevin Spacey

Tarihler: 06 Ekim 2011 Perşembe ~ 09 Ekim 2011 Pazar 6-7-8-9 Ekim Saat: 20:30 - Saat: 20:30

Yer: İBB Şehir Tiyatroları Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 425.00 TL, 2. Kategori - 375.00 TL, 3. Kategori - 325.00 TL, 4. Kategori - 220.00 TL, 5. Kategori - 112.00 TL, 6. Kategori - Öğrenci - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00), www.biletix.com, Tiyatro gişe.

Adres: Şişli Harbiye Mh. Gümüş Cd. No:3 Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 455 39 19

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2011 ~ Eki 9, 2011

İstanbul Tiyatro Festivali (İKSV) ve İstanbul Şehir Tiyatroları, Vodafone Red sponsorluğunda, Ekim ayında çok özel bir ortak yapıma ev sahipliği yapacak. The Bridge Project kapsamında gerçekleştirilen, Sam Mendes’in yönetmenliğini ve dünyaca ünlü oyuncu Kevin Spacey’nin başrolünü üstlendiği III. Richard, beş özel gösteri için Ekim ayında İstanbul’da olacak.

Güllerin Savaşı sona erdi. Ya da öyle görünüyor…

York Hanedanı’nın, Lancaster Hanedanı’nın tahtını ele geçirerek zaferini ilan etmesiyle, İngiltere’nin yaşadığı en kanlı iç savaş henüz yeni sona ermiştir. Kral Edward’la birlikte artık barış hüküm sürecek gibi görünmektedir. Ancak, İngiltere’nin savaşla kavrulmuş topraklarının derinlerine nefret tohumları ekilmiştir artık; barış, savaş sonrası kırgınlıklar ve kin üzerine kurulmuştur ve bunların hiçbiri ne affedilmiş ne de unutulmuştur.

Kral Edward’ın kardeşi Gloucester Dükü Richard, hayattaki amacını bu savaş zamanlarında bulur. Doğuştan sakat olmasına karşın, York Hanedanı’nın Lancaster’ı yenmesinde önemli rol oynar. Görevini tamamladıktan sonra bir kenara atıldığını hisseden Dük, savaş ve intikam için yanıp tutuşmaktadır. Şimdi bütün arzusu içeride savaş çıkararak “gizli amacını” gerçekleştirmektir: İngiltere Kralı olmak. Richard bu tutkuyu hayata geçirmek için yalan söyleyecek, aldatacak ve öldürecektir. Bu barış zamanlarında, hiç kimse güvende değildir.

III. Richard, İstanbul Tiyatro Festivali (İKSV) ve İstanbul Şehir Tiyatroları’nın yanı sıra Atina & Epidaurus Festivali, Centro Niemeyer İspanya, Hong Kong Sanat Festivali, Kay&Mc Lean Productions, ve Singapur Repertuar Tiyatrosu partnerliğinde gerçekleştiriliyor. Üç yıl boyunca uluslararası seyirciyle buluşacak büyük ölçekli, klasik tiyatro oyunları üretmek amacıyla Old Vic, BAM ve Neal Street’in ortak yapımı olarak hayata geçirilen The Bridge Project’in sponsorluğunu Bank of America Merrill Lynch üstleniyor.

*İngilizce; Türkçe üstyazılı.
*15 yaş ve üzeri izleyiciler için uygundur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT