İki Erkek Ne Konuşabilir ki?

Tarihler: 14 Nisan 2006 Cuma ~ 15 Nisan 2006 Cumartesi 14-15 Nisan Cumartesi-Pazar Saat 20:00 - Saat: 20:0

Yer: Ortaköy Kültür Merkezi Afife Jale Sahnesi

Nereden Alınır: www.tiyatroatolye.com

Adres: Dereboyu Çıkmazı Sokak Ortaköy Ortaköy İstanbul

Telefon: 0 (212) 291 84 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2006 ~ Nis 15, 2006

Hepimizin yaşadığı, ama günlük yaşam mücadelesinde sorgulamaya fırsat bulamadığı olayları farklı iki erkeğin gözünden sahneye taşıyan Rızvanoğlu ve Öztürk, birbirinden farklı birçok ilişkiyi ele aldıkları iki perdelik komedide zaman zaman da çuvaldızı hemcinslerine batırmayı ihmal etmiyor. Ekim ve Kasım aylarında gösterimi sürdürülen “İki Erkek Ne Konuşabilir ki?”, Aralık ayında da sahnelerde. Oyun, 4 Aralık’tan itibaren Kasım ayı boyunca Pazar günleri saat 15.00’de, Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Oyuncular Tiyatro Kahve`de izlenebilir.

İki erkek ne konuşabilir ki? Futbol, kadınlar, politika.... başka?

Atölye bu sezonu farklı bir oyunla açıyor. Atölye üyelerinden Kerem Rızvanoğlu ve Özgürol Öztürk’ün kaleme aldığı “İki Erkek Ne Konuşabilir ki?” bugün 30’lu yaşlarında olan kuşağın ikili ilişkiler içindeki konumunu ve tutumunu, komik ve eleştirel bir dille irdeliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT