İkiz Kardeşim David

Tarihler: 27 Haziran 2013 Perşembe ~ 27 Haziran 2013 Perşembe 27 Haziran Saat:20:30

Yer: Afife Jale Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Dereboyu Cad. Dere Çıkmazı Sok. No: 1 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 260 02 16

Paylaş:

3 Yorum:

istanbul.net.tr Haz 27, 2013 ~ Haz 27, 2013

Julien Fanshaw, karısı Elsa ve eski bir opera sanatçısı olan kayınvalidesi Edith Billingsley ile yaşayan 40’lı yaşlarında bir bestecidir. Karısı tarafından saygı ve sevgi gören Julien’in kayınvalidesi Edith, onu her fırsatta yermekte ve aşağılamaktadır. Ona göre damadı hem yeteneksiz bir besteci müsveddesi hem de kaba ve görgüsüz bir yaratıktır.

Karısı Elsa ise kocasına olan inancını asla yitirmemekte, onu herkese karşı savunmaktadır. Julien’in babası ölürken mirasının idaresini kardeşi yani Julien’in  amcası Ernest Fanshaw’a bırakmıştır. Son derece paragöz bir adam olan Ernest, kendinden aşağı gördüğü herkese karşı ezici bir üstünlük sağlama çabasındadır. Edith ve Ernest, adeta bu kibirin birer sembolüdür.

Peki ya Julien’in doğumda öldüğü sanılan ikiz kardeşi David bu hikayenin neresinde olabilir? İki Julien olduğuna inanan aile fikir değiştirip David’in geri geldiğini düşünmektedir düşünmesine ama Komiser Gordon’ı ikna etmek hiç de kolay olmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Oyunu 19 Haizran'da izledim gayet keyifli bir oyundu. Ernest Amca ve yardımcısının fiziksel zıtlıkları da oyuna komik bir hava katmış.
Oyunu bu akşam kızımla birlikte izledik (22 Haziran) çok eğlenceliydi. Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık, Özellikle Ernest Amca Uzun süre akılda kalıcak bir performans sergiledi.
Oyunun bir daha oynanma durumu var mı İstanbul'da?
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT