İnsanlar Alemi

Tarihler: 12 Ağustos 2012 Pazar ~ 12 Ağustos 2012 Pazar 20:45

Yer: Beşiktaş Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 33.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çagri Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satis Noktalari, www.biletix.com ve BKM Gişe

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2012 ~ Ağu 12, 2012

İnsanlar Alemi, insan ilişkileri üzerine yazdığı kitabını uygulamalı anlatmaya çalışan bir öğretim görevlisi ve öğrencilerinin performanslarından oluşan bir televizyon programıdır. Proje tasarımı Elif Yakarçelik, Alper Kul ve yönetmen Meltem Bozoflu'ya ait olan "İnsanlar Alemi” senaryo editörlüğünü ise Murat Kepez üstleniyor.

İnsanlar Alemi, Aziz Güngör Esen (Ali Sunal)’ın yeteneksiz öğrencileri ile insan ilişkilerini irdeleliği konferansları artık televizyonda milyonlara ulaşmaya başlamıştır. Bütün ekibin aynı lojmanda yaşaması ile işler daha da karışık bir hal almıştır.

Hocasına hayran ve hocasının bu girişiminin hayatının projesiolduğuna inanan İsmail (Alper Kul), mahalle kızı Sinem (İrem Sak) bitirim Hakkı (Okan Çabalar) olarak tandığımız karakterlere; şöhret budalası Hüseyin (Erdem Yener), zengin kızı Burcu (Aylin Kontente)’nin eklenmesi ile Aziz Güngör Esen (Ali Sunal)’ın işi daha zordur. Günlük hayatta yaşanan olaylarla farklı bir bakış açısı ile yaklaşan İnsanlar Alemi, tiyatro ve sahne arkasında yaşanan performansları birleştirerek ile izleyicileri ekran başında hem eğlendirecek hem şaşırtacak.

- Televizyon program çekimi yapılacağından etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.
- 8 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

Yönetmen: Meltem Bozoflu
Oyuncular: Ali Sunal, Alper Kul, İrem Sak, Okan Çabalar, Erdem Yener, Aylin Kontente
Müzik: Ramiz Bayraktar
Yapım: BKM

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Merhaba Insanlar alemi´ni cok beyenerek izliyoruz 9 ayda Türkiyede olucaz ve canli izlemek cok isterdik ama nerde nezaman olucak hic bir bilgimiz yok nerden ögrene biliriz bunu??? Sevgilerle
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT