İskender Savaşır ile"Son Yüzyıl"

Tarihler: 19 Kasım 2016 Cumartesi ~ 19 Kasım 2016 Cumartesi 19 Kasım 2016 13:30

Yer: Ezop Sahne

Ücret: - Tam 56.00 TL Öğrenci 41.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2016 ~ Kas 19, 2016

İskender Savaşır ile"Son Yüzyıl", 19 Kasım'da Ezop Sahne'de sizlerle...

Ezop Sahne ile İskender Savaşır işbirliği devam ediyor.

"İstanbul Beşiktaş’ın yeni açılan sahnesi Ezop Sahne’de gerçekleşecek olan İskender Savaşır ile “Son Yüzyıl” seminer dizisi birbirinden bağımsız seminerler hâlinde sezon boyu 15 günde bir yapılan oturumlarla devam edecek. Seminer 5 Kasım Cumartesi 13:30- 17:30 arasında ilk oturumuyla meraklılarıyla buluşacak.

Buraya nasıl geldik? 20 yüzyılda tarihte ilk kez insanların çoğunluğu doğal değil, kendi yarattıkları ortamlarda yaşamaya başladı; kendi soylarını tüketecek silahları üretti, koşulları yarattı. Bilgiyi tarihte görülmemiş ölçüde, herkes tarafından ulaşılabilir hale getirdi. 20. yüzyıl tarihin en kanlı iki savaşına sahne oldu. Bir yandan, ulus-devlet gibi son derece yeni derleşme biçimleri ebedi zannedilir, ulusal aidiyetler en derin heyecanları kışkırtırken, diğer yandan bütün insanların "tek bir toplum" olmalarının koşulları oluştu.

Bir "multimedya show" şeklinde sürdürülmesi umulan bu seminer dizisinde bu ve bizi bugüne getiren başka bir sürü sürecin izini sürerken, bir yandan da, alttan alta "devrim" gibi, "tarihin sonu" gibi bazı 'güncel' (?) kavramların izi sürülmeye çalışılacak.

Tek haftalık katılımın mümkün olduğu seminer dizisinde daha sonraki oturumda işlenecek konular ve tüm detaylar her hafta oturum sonrasında hem sosyal medya platformları üzerinden hem de www.ezopsahne.com web sitesi üzerinden katılımcılara duyurulacak."

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT