İyi Günde Kötü Günde

Tarihler: 15 Nisan 2011 Cuma ~ 15 Nisan 2011 Cuma 15 Nisan Cuma Saat: 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Kozzy Alışveriş Kültür Merkezi Gazanfer Özcan Sahnesi

Ücret: Tam: 45,00 TL, Öğrenci: 35,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Kozzy Alışveriş KM Gazanfer Özcan Sahnesi gişesi.

Adres: Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi (Kozzy AVM) İstanbul Kozyatağı İstanbul

Telefon: 0216 658 00 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2011 ~ Nis 15, 2011

Geçen yıl "Tak Tak Takıntı", "Ben Eskiden Küçüktüm", "Koçum Benim..." projeleriyle çok geniş kitleleri tiyatro sanatı ile buluşturan Ali Poyrazoğlu yine gündem yaratacak çok iddialı bir güldürü ile seyircilerine iyi ki tiyatro var dedirtecek.

"İyi Günde Kötü Günde" muhteşem bir aşk oyunu, Ali Poyrazoğlu bu çok farklı stili olan oyunu tiyatronun büyük yıldızlarından Nilgün Belgün ile oynuyor. İki usta oyuncu çok etkileyeci performansları ile seyirci ile birlikte aşkın matematiği üstüne düşündürüyor. Bu oyunu ayrılan ama birbirlerinden kopamayan sevgililerin öyküsünü bekar, nişanlı, yeni evli, kavgalı, küs, boşanmış herkesin izlemesi gerekiyor.

"İyi Günde Kötü Günde" güldürüsü şarkılar eşliğinde iki usta oyuncudan tadına doyulmaz bir şölen. Seyirci dudaklarında: aşkın matematiği tektir. İki yarım bir bütünü oluştuırmaz; yalnızca iki bütün bir bütünü oluşturur sözleriyle çıkıyor oyundan.
Sevgiliyi yeniden keşfetmenin yolları aşkı taze tutmanın bilgeliği üstüne muhteşem bir güldürü "İyi Günde Kötü Günde".

Oynayanlar: Ali Poyrazoğlu, Nilgün Belgün

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT