Kadın Erkek İlişkileri Üzerine Şifa Niyetine

Tarihler: 28 Kasım 2014 Cuma ~ 28 Kasım 2014 Cuma 21:00

Yer: Baygem Gösteri Salonu

Ücret: 20.00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Kas 28, 2014 ~ Kas 28, 2014

Bayrampaşa Belediyesinin Desteklediği Şifa Niyetine Tiyatro Atölyesi Eğitmen İlyas ÇAĞLAYAN Önderliğinde ve Ecz.Tek.Adem DİŞÇİ Başkanlığında Eczane Teknikerlerinden ve Gönüllü Oyunculardan Oluşmaktadır.Eğitmen İlyas ÇAĞLAYAN Yönetiminde Sahne Alacak Oyunumuzun Geliri DOWN SENDROMLU Çocuklara Bağışlanacaktır.Tiyatro Ekibimizin Amacı Sosyal Sorumluluk Projeleri Üstlenip Yardım Derneklerine Bağışta Bulunmaktır.İlk Oyunumuz Kadın Erkek İlişkileri Üzerine Şifa Niyetine ; Yazarları Yılmaz ERDOĞAN , Mustafa KABUL ve İlyas ÇAĞLAYAN'ın Derlediği Oyunlarla Sizlere Güzel Bir Gece Yaşatıp Aynı Zamanda Geliri Yardım Amaçlı Down Türkiye Derneğine Bağışlanacaktır.Bayrampaşa Belediyesi , MNG Kargo , Multinet ve Anadolu Sigorta Sponsorluğunda Oynanacak Oyunumuz İçin Sizleri Bayrampaşa Gençlik Merkezi (BAYGEM)'ne Bekliyoruz..

Yöneten : İlyas ÇAĞLAYAN
Grup Başkanı: Adem DİŞÇİ
Asistanlar : Didem HAYTA
Oyuncular ; Adem Dişçi, Recep İşçi, Sema Çalışkan, Didem Hayta, Serhat Eren, Çiğdem Baysal, Neslihan Sarıgül, Didem Baysal, Burak Yakut, Ertuğrul Çalışkan, Saime Karabulut, Mesut Kurtoğlu.

www.sifaniyetinetiyatro.com
https://www.facebook.com/sifaniyetinetiyatroatolyesi
https://twitter.com/sifaaniyetine
http://instagram.com/sifaniyetinetiyatro

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Çok Güzel Bir Proje Sizi Tebrik Ederim.Ülkemizde Böyle Güzel İnsanların Olması Ne Hoş Elinizi Taşın Altına Sokmuşsunuz Tebrikler ve Başarılar..
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT