Kafes

Tarihler: 10 Şubat 2010 Çarşamba ~ 14 Şubat 2010 Pazar 10-11-12-13-14 Şubat 2010 - Saat: 15:0

Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haldun Taner Sahnesi

Ücret: Tam:7 TL, İndirimli:5.50

Nereden Alınır: http://bilet.ibb.gov.tr/ Şehir Tiyatroları Sitesi ve Tiyatro Gişesi

Adres: İskele Meydanı Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 349 04 63

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2010 ~ Şub 14, 2010

Dünyadaki olumsuz gelişmeleri, yaşamın ve bireylerin yozlaşmasını, her şeyin çıkar üzerinde biçimlenmesini protesto etmek amacıyla, evinde kendini bir kafese kapatan Christiano, bir yanıyla da Anton Çehov`un yapıtlarından yola çıkarak, yaşamı anlamaya, kavramaya ve değerlendirmeye çalışmaktadır. Kadından, gündelik sorunlardan, aile içi ya da dünyasal çatışmalardan uzak kalmaya çalışan Christiano, aynı evde yaşayan ağabeyi Pietro`nun mutsuz evlilik sürdüğü Chiara`ya ilgi duymaya başlar. Onu kafesten çıkarmak için o zamana kadar çaba gösteren Anne, bu "duygusal" ilişkiyi gözlemesi sonucu, kararını değiştirir, kafesin anahtarını sürekli ondan uzak tutmaya ve Chiristano`nun kız kardeşiyle birlikte bir çeşit onları kollamaya başlar. Bir gün eve gelen Pietro, eşiyle ve Christiano ile tartışır, ardından da şiddete yönelince, kafesten onu yakalayan Christiano, bir süredir yöneldiği güç sporları sonucu onu boğarak öldürür. Bunu fırsat bilen Chiara, onun "deli" olduğu için cezalandırılmayacağı düşüncesinden hareketle, özgür olabileceği düşüncesine ulaşır.

Yazan : Mario Fratti
Çeviren : Özcan Özer
Yöneten : Ali Gökmen Altuğ
Oyuncular: Caner Candarlı, Esra Ede,
Hükmet Körmükçü, Mert Turak, Murat Taşkent,
Senan Kara Tulumluer, Tolga Coşkun,
Yalçın Avşar

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT