Kantocu (M.O)

Tarihler: 08 Mart 2006 Çarşamba ~ 12 Mart 2006 Pazar 8 ve 11 Mart Saat 15:00 ve 20:30, 9-10 Mart Saat 20:30, 12 Mart Saat 15:00 - Saat: 20:30

Yer: İBB Şehir Tiyatroları Kadıköy Haldun Taner Sahnesi

Ücret: Tam: 7.5 YTL. İndirimli: 6.5 YTL.

Nereden Alınır: Biletler: www.ibb.gov.tr/sehirtiyatrolari ve tiyatro gişeleri

Adres: Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: (0216) 349 04 63

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2006 ~ Mar 12, 2006

Birinci perde 1923 yılında salatanatın son günlerinde geçer. Verjin Bursa`da bir çadır tiyatrosunda çalışan ve büyük beğeni toplayan bir kantocudur. Günlerden bir gün İstanbul`da tiyatrosu olan ünlü Komik-i Şehir Kenan Efendi`den İstanbul`a gelip tiyatrosuna katılması için bir öneri alır...
İstanbul`a gitmekten korkmasına rağmen, öneriyi kabul ederç Orada kendini Amerikalı bir zahireci olarak tanıtan Cemil ile tanışır. İki genç arasında ilişki başlar.
İkinci perde cumhuriyetin ilanından birkaç ay sonra başlar. Verjin, bir çete savaşında ölen Cemil`in yasını tutmaktadır. Bir gün Kenan Efendi onu ziyarete gelir ve yeni operetinde bir rol teklif eder. Verjin, bu öneriyi kabul eder ve direklerarasının renkli dünyasına yenidenkatılır. Gelişen olaylar renkli bir gösteriyle sonuçlanır.

Yazan-Yöneten: Haldun Dormen
Sahne Tasarımı: Barış Dinçel
Kostüm Tasarımı: Nihal Kaplangı
Işık Tasarımı: Cengiz Özdemir
Müzik Yönetmeni: Serpil Günseli
Oyuncular: Aslı Aybars, Bilge Zobu, Çağrı Hün, Elif Saran Heyse, Emrah Özertem, Ersin Umulu, Hamit Erentürk, Mehmet Çerezcioğlu, Mert Turak, Murat Coşkuner, Murat Güreç, Murat Üzen, Müge Çiçek, Özgür Kaymak, Pınar Alkan, Pınar Aygün, Saltuk Kaplangı, Sekvan Serinkaya, Seelen Uçer, Selin Türkmen, Selma Kutluğ, Serdar Orçın, Serkan Bacak, Uğur Kıvılcım, Vildan Türkbaş, Volkan Ayhan, Zeki Yıldırım.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT