Karagöz ve Hacivat

Tarihler: 24 Aralık 2011 Cumartesi ~ 24 Aralık 2011 Cumartesi 16:30 ve 18:00 - Saat: 16:30

Yer: Galleria AVM

Nereden Alınır: Galleria AVM

Adres: Galleria AVM, Sahil yolu Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 559 95 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2011 ~ Ara 24, 2011

Alışveriş ve eğlence merkezi Galleria, çocuklar için düzenlediği etkinliklere devam ediyor. Bu hafta sonu çocuklar Karagöz ve Hacivat’ın son maceralarını anlatan tiyatro oyunu, jonklör, illüzyon showları ve sürpriz gösterileri izlemek üzere Galleria’da buluşuyor.

Galleria Çocuk Sahnesi bu hafta Altınok Tiyatrosu’nun deneyimli ekibi tarafından hazırlanan “Karagöz ve Hacivat” oyununa ev sahipliği yapıyor. Geleneksel tiyatromuzun vazgeçilmez gölge oyununun sahneye uyarlanması olan oyun, alışılmışı bozmadan beyaz perdede başlayıp, sahnede devam edip ve perde de biten; gölge ile gerçeğin birlikte işlenmesinden oluşuyor.

Karagöz ve Hacivat’ın gelenekselliğini bozmadan, söyleşilerle güncelleştirilen oyuna gitar ve def eşliğinde söylenen şarkılar eşlik ediyor. 1 saat 15 dakika süren oyun boyunca amaç çocukları eğlenirken eğitmek, güldürürken de düşündürmek. Çevre temizliğinin vurgulandığı oyun çocuklara çevre bilincinin aşılarken onların keyifli zaman geçirmesini sağlıyor. Jonkler, illüzyon showları ve sürpriz gösterilerle renklenen tiyatro oyununu izlemek üzere tüm çocukları Galleria’ya bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT