Kelebek Avcısı - Aden Sanat

Tarihler: 15 Mayıs 2016 Pazar ~ 15 Mayıs 2016 Pazar 15 Mayıs 2016 12:00

Yer: Aden Sanat - Beta Salonu

Ücret: 1. Kategori - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2016 ~ May 15, 2016
Halil Küreş'in yönettiği "Kelebek Avcısı" tiyatro oyunu, 15 Mayıs'ta Aden Sanat sahnesinde...

Tür | Çocuk Oyunu

Yazar | Betül Odabaşı Törk

Yönetmen | Halil Küreş 
Dekor&Kostüm | Hande Sümer Yıldırım

Tavşan Bonbon, Kaplumbağa Tosbidi ve Ayıcık Bondi or- manda kendi halinde yaşayan üç kafadardır. Ayıcık Bondi, her şeyden korkup cesaretini kaybettiğini fark edince üç arkadaş bir yolculuğa çıkmaya karar verir. Panayıra gidip cambazların cesaretini görmeyi isteyen ahbap çavuşların yolu ormanda Kelebek Tini Mini ile kesişir.

Para kazanmaktan başka bir düşüncesi olmayan Avcı Aksi Kafa ise, kurduğu tuzaklarla eğlenedururken Kele- bek Tini Mini Ayıcık Bondi’ye yardım etmeye karar verir. Acaba Tavşan Bonbon süper kahraman olabilecek midir? Kaplumbağa Tosbidi ne zaman ormanda rahat rahat uyu- yabilecektir? Avcı Aksi Kafa kısa yoldan zengin olmayı planlarken başına neler gelecek? Peki ya Ayıcık Bondi cesaretle nasıl tanışacak? Bunları hep birlikte öğrenece- ğiz. Bol eğlenceli, şarkılı danslı bir oyun sizleri bekliyor. Oyunda çocuklara doğa sevgisi aşılanırken, kendi akışı içerisinde bir dengeli olan orman yaşamından da kesitler sunulacaktır. Böylelikle çocuklar hayvanların her birinin ayrı birer görevi olduğunu idrak edip dış müdahalelerin de bu orman yaşamına ve ekosisteme zararlı olduğunu kavrayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT