Kerbela

Tarihler: 28 Nisan 2011 Perşembe ~ 28 Nisan 2011 Perşembe 28 Nisan Perşembe Saat: 20:00 - Saat: 20:0

Yer: Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi

Ücret: Tam: 15,00 TL, Öğrenci: 10,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi gişesi.

Adres: Orhanlı Tuzla İstanbul Tuzla İstanbul

Telefon: 0216 483 90 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2011 ~ Nis 28, 2011

Ankara’da sahnelenişiyle büyük ilgi uyandıran ve kapalı gişe oynayan oyunun yazarı Ali Bektay, yönetmeni ve koreografı Ayşe Emel Mesci, müziklerinin bestecisi ve orkestra şefi ise Tahsin İncirci.

Kerbelâ olayının en önemli yanlarından biri, zulme, haksızlığa, sosyal adaletsizliğe karşı her koşulda, gerekirse bir çölün ortasında günlerce susuz kalarak başkaldırmayı simgelemesidir.

Dinsel bir kavga değildir burada söz konusu olan. Hatta bir yerden sonra iktidar kavgası bile değildir. Mutlak bir haksızlığa, yadsınmaya, kötülüğe karşı “hayır” diyebilme gücüdür!

Oyun hem Kerbelâ vakasının kendi içinde var olan, hem de onun çevresinde örülmüş, yüzyıllar boyunca kendi acılarını bu kurucu-olayla harmanlamış Anadolu insanının direniş gücünü gösterir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT