Köstebekgiller-Masallar Diyarı

Tarihler: 19 Şubat 2017 Pazar ~ 19 Şubat 2017 Pazar 19 Şubat 12:00 - 19 Şubat 14:00

Yer: Trump Kültür ve Gösteri Merkezi

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Karkuyusu Sok. Kuştepe Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2017 ~ Şub 19, 2017
Beyazperde de elde ettiği büyük başarıyla dikkat çeken Köstebekgiller, yepyeni müzikali Masallar Diyarı ile çocukların karşısında...

"Beyazperde de elde ettiği büyük başarıyla dikkat çeken Köstebekgiller, şimdi de yepyeni bir müzikal ile çocukların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Köstebekgiller, "Masallar Diyarı" müzikaliyle, minik sanatseverler için unutulmayacak bir sürpriz yapacak. Şimdiye dek televizyon ve sinema ekranlarında gördüğü Köstebekgiller familyasını, tiyatro sahnesinde canlı olarak izleme şansına erişecek olan çocuklar için her aşaması ince bir şekilde düşünülen müzikal, 2016 - 2017 yılında tüm illerde sahnelenecek.

Tiyatro uyarlamasını ve yönetmenliğini Tolga Güleryüz’ün yaptığı Köstebekgiller Masallar Diyarı çocuklarla buluşmaya devam ediyor.

Masallar Diyarına Hoşgeldiniz
Masalları herkes sever, çocuklar, gençler, yetişkinler. Kimimiz dedemizden, ninemizden, kimimiz annemizden, babamızdan dinleriz masalları, kimimiz de kitaplarda okuruz. Ancak eski masalların hepsi çocuklar için uygun değil. Zaten sanılanın tersine, eski masallar daha çok yetişkinler için. Bir de içinden doğdukları çağın anlayışını yansıtırlar, çağımızın anlayışını değil. Bazıları çocuk gelişimi açısından uygun değil, bazıları da eğitimsel (pedogojik) açıdan. Aralarında korkutucu, ürkütücü olan masallar  da var; şiddeti yücelten, kavgayı öven, savaşı güzel gösterenler de. 

Bir de serüven doludur masallar; dinlemekten, okumaktan büyük heyecan duyar çocuklar. İlginç, renkli insanlar, çeşitli hayvanlar, harika ülkeler  tanırlar masallarda. Bazı masallarda, hayvanlar, hatta bitkiler, çiçekler, dile gelir, kişileşir, konuşur, hareket eder. Öyleyse çocukları masalsız bırakmamalı ama onlara anlatılacak, okutulacak, tiyatroda seyrettirilecek masallar da hem güzel hem yararlı olmalı. Bunu da görev bilip çocuklara yeni masallar yazmalı. İşte Masallar Diyarı, çocuklar için özel olarak yazdığımız böyle bir masal. Eski masallara hem benziyor, hem de onlardan ayrılıyor. Sevgiden, barıştan yana bir masal. Hepimiz aynı dünyada yaşıyoruz, aynı sevgiye barışa ihtiyacımız var. Bütün eylemlerimiz, edimlerimiz, sevgimiz, küskünlüklerimiz tüm dünyayı etkiler. 

Nasıl mı? Oyunumuzda izleyip görelim."

- 2 yaş altı çocuklar kucakta ücretsizdir. 2 yaş üstü ücretlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT