Küçük Balık Bam Bam - Çocuk Oyunu

Tarihler: 20 Mayıs 2012 Pazar ~ 20 Mayıs 2012 Pazar 20 Mayıs Saat: 10:30 - Saat: 10:30

Yer: FMV Işık Nişantaşı

Nereden Alınır: FMV Işık Nişantaşı

Adres: Teşvikiye Cad. No:6 Nişantaşı İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 233 12 03

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2012 ~ May 20, 2012

FMV Işık Nişantaşı Anaokulu’nun haftasonları Haydi Işığa adıyla çocuklar için sunduğu etkinlikler bu Pazar bir tiyatro oyunu ile devam ediyor. Okul, çocukları ile eğlenceli bir haftasonu paylaşmak isteyen ve çocuklarının okula başlaması ile ilgili sorularına yanıt arayan tüm yetişkinleri kampüsün eğlenceli atmosferine bekliyor.

20 Mayıs, Pazar günü saat 10:30’da sahnelenecek çocuk oyunu Küçük Balık Bam Bam’ı 3-6 yaş grubu minikler ve aileleri ücretsiz olarak izleyebilecek. Haydi Işığa etkinlikleri anaokulu dönemindeki çocukların bilgi ve becerilerini geliştirmek, eğlenceli bir atmosfer içinde düş dünyalarını büyütmek üzere hazırlanmış sunum, gösteri ve atölyelerle neşeli bir haftasonu vaad ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT