Küçük Kız ve Yıldızlar - Çocuk Oyunu

Tarihler: 19 Kasım 2011 Cumartesi ~ 20 Kasım 2011 Pazar - Saat: 12:0

Yer: Kozyatağı Kültür Merkezi

Ücret: 20:00 TL

Nereden Alınır: Kozyatağı Kültür Merkezi gişe.

Adres: Bayar Cad. Buket Sok. 20/1 Kozyatağı İstanbul Kozyatağı İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2011 ~ Kas 20, 2011

Papatya 6 yaşında bir kız çocuğudur. Bir gece rüyasında Kaf Dağı’nın tepesindedir. Elini gökyüzüne uzatır ve bir yıldıza ulaşır. Tam bu esnada uyanır. Papatya annesine yıldızları sorar, yıldızlar gerçekten bu kadar yakın mıdır? Bu soru Hayal dünyasının fantastik işçileri olan Pisi, Mini, Mami ve Sali için görev demektir.

Papatya hayal kurmayı öğrenmelidir. Hayal İşçileri, Papatya’nın rüyasını düzenlerler. Papatya rüyasında bir yolculuğa çıkar. Yıldızlara ulaşmak için Kaf Dağı’nın en tepesine gidecektir. Bu yolculukta birbirinden renkli ve ilginç karakterler Papatya’nın karşına çıkacaklardır. Aslında bu karakterlerin hepsi Hayal İşçileri’dir. Zaman zaman kötü, kimi zaman da iyi karakterler olarak Papatya’ya bu yolculuğunda eşlik ederler.

Bu rüya içerinde bir yandan da annesi onu takip etmektedir. Kızının başına kötü bir şey gelmesinden korkmaktadır. Hayal işçileri anne Gülenay’ın kızının rüyasında ki müdahalesine karşı çıkarlar. Bunun bir sebebi vardır: Papatya büyümektedir, kendi ayakları üzerinde durabilmeyi öğrenmelidir. Rüyada başarılı ya da başarısız olabilir. Ne olursa olsun nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın bu Papatya’nın tercihi olacaktır. Papatya’nın özgüvenini geliştirebilmek için böyle bir yolculuk çok uygundur. Önemli olan sonuç değil yolculuğa çıkabilme cesaretini kendinde bulmasıdır.

Birçok zorluktan sonra Papatya amacına ulaşır. Artık yıldızlara kavuşur. Rüya sonlanır. Papatya hayal kurabilmektedir. Aynı anda annesini ne kadar özlediğini de fark etmiştir. Papatya hayallerini ve annesini hiç bırakmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT