Lee Alex - Magic Dreams - Sihirli Düşler

Tarihler: 10 Mayıs 2009 Pazar ~ 10 Mayıs 2009 Pazar 10 Mayıs Pazar Saat 16:00 - Saat: 16:0

Yer: Maltepe Yayla Sanat Merkezi

Ücret: 34,00 TL - 28,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Tiyatro Gişesi

Adres: Maltepe Sahil Yolu. Süreyya Paşa Tesisleri Maltepe İstanbul

Telefon: 0216 383 99 20-21

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2009 ~ May 10, 2009

İngiliz illüzyonist Lee Alex dünyada şovlarının yanısıra, yazar, konuşmacı, danışman, mucit ve organize ettiği hayır işleri ile tanınıyor.
Lee Alex, Nisan 2008’de İstanbul’da düzenlenen Stars of Magic 2008 etkinliğinde, kısa bir gösteri ile 25. sanat yılını kutlamış ve tüm gösterisini Türkiye’de sahneleyeceği müjdesini vermişti.

2009’da gerçekleştireceği İngiltere ve A.B.D. turnelerinden hemen önce Türk seyircisinin karşısına çıkacak sanatçı her yaştan seyirciyi yine o büyülü dünyasına götürecek. Lee Alex’e sahnede dans ekibi eşlik edecek. Uçan insanlar, havada kaybolan dansçılar, duvarda eriyen, ışınlanan rengarenk karekterler bu renkli gösterinin parçaları. Lee Alex, bir süpriz yaparak, seyircilere de birer oyun öğretiyor.
“Sihirli Düşler” de kullanılan illüzyonlar, Las Vegas, İngiltere ve Belçika’da hazırlandı. Orijinal müziklerin kullanıldığı şov için 40’ın üzerinde kostüm tasarlandı.
Lee Alex, illüzyon sanatının oskarları olarak nitelenen ve dünyada yılın en iyi sihirbazına verilen Merlin ödülünün 2009’daki sahibi olacak. Daha önceki yıllarda, David Copperfield, Siegfred&Roy, Chris Angel gibi isimlerin aldığı, 37.000 kişinin oyları ile belirlenen bu prestijli ödül kendisine Türkiye’deki gösterileri esnasında sunulacak.
“Sihir Umuttur”, sağlık durumu yerinde olmayan ve bakıma muhtaç çocuklara yönelik bir proje. Önderliğini Lee Alex’in gerçekleştirdiği bu proje kapsamında, dünyaca ünlü sihirbazlar, yerel meslekdaşları ile birlikte bu çocukları yerlerinde ziyaret edecekler. Bu ziyaretlerine onlar hem gösteriler yapacaklar, hem de onlara küçük sihirbazlık oyunları öğretip, hediye edecekler. Böylece bu yaşıtlarından daha zor şartlarda yaşayan küçükler, sihirin kendi ellerinde oluşmasını görüp, hayata bir nebze daha umutla bakacaklar. Sihir onların coşkulu yüreklerinde geleceğe açılan kapılardan biri olacak.

2009 “DÜNYA’DA YILIN İLLÜZYONİSTİ” LEE ALEX TÜRKİYE’DE
"MAGIC DREAMS - SİHİRLİ DÜŞLER” YILIN EN İYİ AİLE ŞOVU

Sihir Dünyasının “Düşler Prensi” Lee Alex, “Sihir Umuttur” kampanyasını tanıtmak ve Türk seyircisini rüyalarıyla tanıştırmak için Türkiye’de.
İllüzyonu, müzik, dans, teatral efekt gibi öğelerle birleştirerek sunduğu özgün tarzı ile ün kazanan sanatçı 2 yıldır hazırlıklarını sürdürdüğü “Magic Dreams-Sihirli Düşler” isimli gösterisiyle seyircisinin karşısına çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT