Lost & Founds

Tarihler: 26 Ocak 2010 Salı ~ 26 Ocak 2010 Salı 25 Ocak 2010 Saat:20:30 - Saat: 20:30

Yer: Kumbaracı 50

Ücret: Tam: 28,50 TL, Öğrenci: 18,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com Ve Tiyatro Gişesi

Adres: Kumbaracı Yokuşu No:50 Kat: 2 Beyoğlu Istanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212 243 50 51

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2010 ~ Oca 26, 2010
Koreografisini Paris’deki Sisyphe Heureux Topluluğu’ndan Haïm Adri’nin, Tenerife’deki Tenerifedanzalab Topluluğu’ndan Helena Berthelius’un ve İstanbul’daki Çatı Dans Sanatçıları Derneği’nden Talin Büyükkürkciyan ve Ömer Uysal’ın yaptığı uluslararası bir çalışma olan Lost & Founds projesi iki yıldır Tenerife, Paris ve İstanbul’da yapılan buluşmalarla çalışmalarını sürdürüyordu.

Her ülkeden seçilen 5 tane kişisel mitoloji, diğer iki ülkeden olan topluluklara verilerek paylaşıldı ve bu hikayeler üzerinden yapılan koreografi çalışmaları sonucunda proje 5 ve 6 Aralık’da İspanya Tenerife’de Auditorio’da ilk iki gösterimini yaptı. Diğer gösterilerini Las Palmas’da sunan dansçılar, Ocak ayındaki Paris ve Marsilya turnelerinden sonra Türkiye’deki ilk iki gösterimlerini 25 ve 26 Ocak tarihlerinde Kumbaracı50’de yapacaklar.

Bu üç grubun hediye olarak aldıkları 15 hikaye her ülkeden bir yazarın kaleminden yazılıp, dört dile çevrilip yine her ülkeden bir ressam tarafından resmedildi ve kitap olarak basıldı

Konsept ve tasarım: Haim Adri
Koreografi: Haïm Adri, Helena Berthelius, Ömer Uysal, Talin Büyükkürkciyan
Müzik: Samuel Dutertre, Benoit Gazzal ve Francis Hernández
Dansçılar: Haïm Adri, Daniel Afonso, Samuel Dutertre, Samuel García, Paloma Hurtado, Fırat Kusçu, Noemie Lambert, Ingrid Medina, Emre Olcay, Laura Ramos, Ömer Uysal ve Yo Yoshimatsu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT