Lüküs Hayat

Lüküs Hayat

Tarihler: 05 Aralık 2015 Cumartesi ~ 05 Aralık 2015 Cumartesi 05 Aralık 2015 20:30

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 60.00 TL 2. Kategori - 50.00 TL 3. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2015 ~ Ara 5, 2015
Dünyanın en önemli müzikallerine ev sahipliği yapan Zorlu Performans Sanatları Merkezi, en önemli Türk eserlerini de ağırlıyor. Müziklerini Cemal Reşit Rey'in bestelediği, Türk tiyatrosunun yaşayan efsanesi Haldun Dormen'in yönettiği bir Türk müzikali klasiği "Lüküs Hayat", Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde...

Zorlu'da klasikleşen bir müzikal Lüküs Hayat...

Haldun Dormen'in sihirli dokunuşlarıyla yeniden yorumlanan oyun, genç oyuncu kadrosunun yarattığı enerjiyle izleyicilere unutulmaz bir tiyatro deneyimi yaşatıyor.

İlk olarak Cumhuriyetimizin 10. yılında kutlamalar için sahnelenen eser, Türk toplumunun Batı kültürüyle tanışmasıyla yaşanan gülünçlükleri yansıtmasıyla büyük ilgi gördü.

Varoş mahallelerinde küçük hırsızlıklarla geçinen Rıza ile Tevfik'in, kendileri için çok yabancı olan bir zengin evinde yaşadıkları komik olayları konu alan, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Eskişehir Senfoni Orkestrası'nı aynı sahnede buluşturan bu eşsiz oyunu izleme şansını kaçırmayın.

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur. 8 yaş altındaki çocuklar etkinliğe kabul edilmeyecektir.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT