Mamma Mia!

Tarihler: 14 Ekim 2008 Salı ~ 19 Ekim 2008 Pazar 7-8-9-10-11-12-14-15-18-19 Ekim 2008 - Saat: 21:0

Yer: İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi

Ücret: 133,00 YTL - 106,00 YTL - 96,00 YTL - 81,00 YTL - 66,00 YTL - 56,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 454 15 55, www.biletix.com ve İstanbul Gösteri Merkezi Gişe

Adres: Eski Mydonose Showland, Yeşilköy Yeşilköy İstanbul

Telefon: www.mamma-mia.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2008 ~ Eki 19, 2008

Sanatseverler 7 Ekim’de İstanbul Gösteri Merkezi’nde (eski Mydonose Showland) başlayacak gösterinin biletlerine, 11 Nisan Cuma gününden itibaren, www.biletix.com ve Biletix satış noktalarından ulaşabilecekler. GARANTİ BANKASI’nın kredi kartlarından herhangi birine sahip olanlar ise bu muhteşem gösterinin biletlerini %20 indirimli alabilecekler.

Aynı anda 10 farklı şehirde sahneye çıkan ve tüm şehirlerde kapalı gişe oynayan dev müzikal MAMMA MIA! WOW otellerinin konaklama sponsorluğunda perdesini 2 hafta boyunca İstanbul’da açacak. Dünyanın en neşeli, en eğlenceli, en coşkulu müzikali tüm görkemiyle İstanbul’da sanatseverlerle buluşacak.

Seyirciyi ilk şarkısından itibaren coşkusuyla ayağa kaldıran, 2 saati aşkın bir süre boyunca, neşesi ile bambaşka bir dünyaya taşıyan MAMMA MIA! tüm dünyada eleştirmenlerin bir numarası olmayı sürdürüyor.

1999 yılından bu yana, 170’den fazla şehirde gösteri yapan, gittiği her yerde manşetlerden inmeyen MAMMA MIA!, her akşam yaklaşık 17.000 seyirci karşısına çıkıyor. MAMMA MIA!, Broadway’de tüm zamanların en çok hasılat yapan gösterisi unvanını elinde bulunduruyor.

Tüm dünyada 350 milyon albüm satmış ABBA grubunun şarkıları ile hazırlanan MAMMA MIA! Müzikali, Londra’daki gösterimin ardından hızla büyüdü ve şu anda İngilizce dışında, Almanca, Rusça, İspanyolca, Japonca ve İskandinav dillerinde her akşam dünyanın farklı şehirlerinde perdesini açmaya devam ediyor.
BİR GELİN, ÜÇ BABA! MAMMA MIA!
Masmavi bir Akdeniz hikayesini sahneye taşıyan müzikal, düğün hazırlığı yapan bir genç kızın babasını bulma hikayesi! ABBA’nın hit olmuş şarkılarıyla anlatılan muhteşem bir müzikal!!!

BKM DÜNYA SAHNELERİNİ TÜRKİYE’YE GETİRİYOR…
MAMMA MIA!

Bütün dünyada 30 milyondan fazla seyirci tarafından izlenen MAMMA MIA! GARANTİ BANKASI’nın sponsorluğunda, BKM ve İKSV’nin organizasyonu ile Ekim ayında İstanbul’da olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT