Movies in Concert: Aliens Live

Tarihler: 23 Nisan 2017 Pazar ~ 23 Nisan 2017 Pazar 23 Nisan 2017 20:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Ana Tiyatro

Ücret: Genel Satış1. Kategori: 260,00 TL2. Kategori: 220,00 TL3. Kategori: 180,00 TL4. Kategori: 140,00 TL5. Kategori: 90,00 TL - - - - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2017 ~ Nis 23, 2017
Ünlü yönetmen Ridley Scott’ın yönetmenliğini üstlendiği kült bilim kurgu filmi Alien’ın 1986 yılında bir başka ünlü yönetmen James Cameron tarafından çekilen devam filmi Aliens, dev bir orkestra eşliğinde icra edilecek unutulmaz müzikleri ile 22-23 Nisan 2017’de Zorlu PSM sahnesinde olacak.

Sigourney Weaver’ın canlandırdığı ünlü Ellen Ripley karakterini bizlerle bir kez daha buluştururken Michael Biehn ve Bill Paxton gibi oyuncuları da kadrosunda bulunduran Aliens, 180 milyon dolarlık gişe başarısına paralel olarak iki Oscar kazandı. Film, aynı zamanda James Horner tarafından bestelenen müzikleri ile En İyi Film Müziği dalında Oscar’a aday olmayı başardı. Dünyaca ünlü Abbey Road Stüdyoları’nda Londra Senfoni Orkestrası’yla birlikte sadece 4 günde kaydedilen Aliens’ın müzikleri, filmin 30. yıl dönümüne paralel olarak düzenlenen etkinlikler kapsamında, Ludwig Wicki şefliğindeki Kraliyet Filarmoni Orkestrası tarafından Londra’daki Royal Albert Hall’da icra edilecek. Bu etkinliğin hemen ardından Aliens’ın James Horner imzalı unutulmaz müziklerini iki gün üst üste Zorlu PSM sahnesinde dinleyebilme şansını yakalayacaksınız. Bu dev konser, filmden sahneler eşliğinde gerçekleşerek, hem işitsel hem de görsel lamda benzersiz bir deneyim sunacak. 

Sinema tarihinin en önemli yapımları arasında yer alan Aliens’ın unutulmaz müziklerini canlı dinleme fırsatını, 22-23 Nisan 2017 tarihlerinde Zorlu PSM’de yakalayacaksınız!

“Movies in Concert: Aliens Live” etkinliği Zorlu World uygulaması kullanıcılarına özel %20 indirimli ön satış dönemindedir. Zorlu World, Zorlu Center müşteri ödül programıdır, uygulama ücretsiz olarak Google Play ve App Store’dan akıllı telefonlara indirilebilir.”

- 12 yaş ve üzeri izleyicilerimiz için uygundur.- VISA Kategori Yükseltme sadece Pazar günleri geçerlidir.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT