Müziksiz Evin Konukları

Tarihler: 24 Şubat 2016 Çarşamba ~ 24 Şubat 2016 Çarşamba 28 Şubat 2016 15:30

Yer: Kenter Tiyatrosu

Ücret: - Tam 67.50 TL, Öğrenci 47.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Halaskargazi Caddesi No: 9 Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 246 35 89 - 0212 247 36 34

Faks: 0212 296 52 42

Web: http://www.kentertiyatrosu.org

E Posta: kentertiyatrosu@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2016 ~ Şub 24, 2016

Neil Simon'ın Pulitzer Ödüllü oyunundan Nedim Saban’ın Türkçeleştirerek sahneye uyarladığı "Müziksiz Evin Konukları", Kenter Tiyatrosu'nda.

Müziksiz Evin
Sahipleri Değişti

23 yıl önce kurulan Tiyatrokare’nin, kuruluş oyunu olan “Müziksiz Evin Konukları”, yoluna yeni oyuncularla devam edecek. Rolün ilk sahibi Macide Tanır anısına tekrarlanan Pulitzer Ödüllü oyunda sevgisiz babaanneyi bu kez usta oyuncu Suna Keskin oynayacak. Birkaç yıldır sahnelerden uzak kalmış olan Ebru Cündübeyoğlu ise, oyundaki çocuk ruhlu Bella karakteriyle dönüş yapacak.

Geçtiğimiz yıl Afife Ödülleri’nde Yılın Prodüksiyonu'na aday olan, “Gezginler Kulübü Yılın Oyunu” seçilen, Pulitzer ödüllü “Müziksiz Evin Konukları”, sevgisiz bir ortamda yaşam mücadelesi veren bir ana/ kızın hayatlarına aniden giren çocuklar sayesinde neşeyi, aşkı, mutluluğu tekrar keşfetmelerini, müziğin tadını çıkarmaya başlamalarını anlatıyor. Babalarının maddi krize girmesi nedeniyle, küskün, katı babaanneleriyle yaşamak zorunda kalan çocukların öyküsünü anlatan bu aile komedisinde, Abdül Süsler, Abdullah Semercioğlu, Selim Tezin de rol alıyor. Geçtiğimiz yıl profesyonelliğe adım attığı ilk oyunla 14. Direklerarası Yılın Yardımcı Erkek Oyuncusu ve Ekin yazı Dostları Yılın Erkek Oyuncusu ödüllerini alan Selim Tezin, oyunda katı düzene karşı gelen yaramaz bir çocuğu oynuyor.

Oyunun yeni versiyonuna,"Fatmagül’ün Suçu Ne" dizisiyle ünlenen ve son olarak Tiyatrokare’nin "Aşka 103 Adım" oyununda başrol oynayan Bülent Seyran da, şaşkın sokak kabadayısı rolüyle katılıyor.

“Çalıkuşu”nda oynadığı Feride rolünden bu yana tiyatro yapmayan Ebru Cündübeyoğlu, dünyada en önemli starların oynadığı “Bella” rolü konusunda son derece heyecanlı… Cinsel enerjisi yüksek olan ama çocuk ruhuna hapsolmuş karakteri çok sevdiğini belirten Cündübeyoğlu, uzun süredir hiçbir teklifi kabul etmediğini, ancak Bella rolünü okur okumaz role aşık olduğunu belirtiyor. Son olarak oynadığı “Avrupa Avrupa” dizisinden sonra, Türk Sanat Müziği albümü yapan Cündübeyoğlu, Tiyatrokare ailesine katılmaktan heyecanlı olduğunu vurguluyor.

“Müziksiz Evin Konukları”nın, Nedim Saban tarafından yönetilen yeni versiyonu ilk kez, 7 Mart’ta Trump AVM Tiyatro Salonu’nda izleyici ile buluşacak. Oyun Nisan ayında Ankara’da da izlenebilecek.

 

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT