Mythobarbital / Titanların Düşüşü

Tarihler: 25 Haziran 2009 Perşembe ~ 27 Haziran 2009 Cumartesi 25, 26, 27 Haziran 2009 Saat:20:30 - Saat: 20:30

Yer: Garajİstanbul

Ücret: Tam: 25 TL İndirimli: 20 TL

Adres: Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2009 ~ Haz 27, 2009
0032
İlki Mart 2008`de Meg Stuart`ın gösterisi ve yan etkinlikleri ile gerçekleştirilen, Belçika’da yıllardır devam eden 0090 festivalinin devamı niteliğinde olan 0032`nin ikincisi yine garajistanbul`da gerçekleştiriliyor. Belçikalı grupların garajistanbul’a geldiklerinde 0032 programı altında yer aldığı etkinlikler dizisinin bu seferki konuğu Belçika`nın bol ödüllü ve aykırı topluluğu Abattoir Fermé.

Uzun zamandır kayıp Titanların karanlık
fantezilerine bir yolculuk
titanlar son bir kez uyanıyor
zamansız uykularından
çamura gömülmüş hafıza
onun için toprağı sürüyorlar
derisi soyulmuş gözleriyle rüya görerek

Eş değiştirme ile ilgili iyi hazırlanmış bir oyun yapmayı planlarken Abattoir Fermé’nin “Mythobarbital” adlı oyunu biraz daha farklı birşeye dönüşmüş. 2008`in başındaki provalar sırasında ekip bütün teksti bir kenara koymuş ve sözsüz, görünebilen bir fantazmagoria (düşteki gibi görülen tutarsız hayaller) oluşturmaya başlamış. Bu dünya; günlük hayatın rutininden sıkılıp, çareyi masallar dünyasına kaçmakta bulan üç karakterden (ya da daha önce insan olan hayaletlerden) kurulu. “Mythobarbital” ; “Moe maar op en dolend” (2005) ve “Tourniquet” (2007)`den sonra Abattoir Fermé`nin görsel anlatım ve güçlü bir müzikle oluşturduğu sessiz yapımların üçüncüsü. Karanlık ötedünyalara, yarı-dinsel esrimeye ve tuhaf rol yapmalara duyulan aşkı birleştiren “ Mythobarbital” (“mit” ve “barbitürat” -uyku hapı-`ın birleşimi ) uzun zamandır kayıp Titanların karanlık fantezilerine bir yolculuk.

Mythobarbital / Titanların Düşüşü
Yönetmen:
Stef Lernous
Oynayanlar: Tine Van den Wyngaert, Chiel van Berkel, Kirsten Pieters
Müzik: KrengDekor: Leo de Nijs
Ses ve Teknik: Sven Van Kuijk Dramaturji

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT