O ndan Sonra

Tarihler: 16 Eylül 2015 Çarşamba ~ 18 Eylül 2015 Cuma 16, 18 Eylül Saat:19:30

Yer: Nano Cafe

Ücret: Tam: 40,00 TL Öğrenci: 25,00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Müeyyedzade Mah. Arapoğlan Sok. Serçe Çıkmazı No:2 Karaköy Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 251 49 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2015 ~ Eyl 18, 2015

Mekan Artı Sokaklara Dönüyor

"O'ndan Sonra" Gösterimlerine Devam Ediyor! Mekan Artı sahnesinin kapanmasının ardından yeniden sokaklara dönüyor. “O’ndan Sonra” isimli oyunlarıyla seyircisini dört farklı karakterin peşine düşmeye çağırıyor! Karaköy’ün farklı sokaklarında bir takibe çağırıyor!

Yıllar önce Galata sokaklarında “Takip” isimli bir proje gerçekleştiren Mekan Artı yeniden sokaklara ve “gerçek” mekanlara dönüyor. Özel bir kurguyla seyirci dört ayrı karakterin hikayelerine, hayatlarına, varoluşlarına ve özlerine doğru bir yolculuğa çıkıyor. Günümüz İstanbul’unda birbirini hiç tanımayan bu dört ayrı kişinin ortak noktalarını bulmaya çalışıyor.

Türkiye tarihi içinde modernleşme-modernleşememe olgusu üzerinden gerçekleştirilen kurguda bugünün insanları üzerinden bir sorgulama ve tanıklık amacı taşıyan oyun, görmediğimiz bir ana karakter üzerinden hikayesini oluşturuyor. Herkes aslında hiç görmediğimiz “Tiraje Hanım”ın peşinden ilerliyor.

Oyuna onar kişililk dört ayrı grupta on altı seyirci kabul ediliyor. Oyun kulaklıklar aracılığıyla Karaköy sokaklarında seyir halinde oynanıyor. Oyunun başlama saati ise 19:30 ve önceden rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

Oyun Yazarı: Didem Kaplan
Yönetmen: Ufuk Tan Altunkaya
Oyuncular: Candaş Çetinkaya, Ceylan Dizdar, Demet Ergün ve Onur Adıgüzel
Bilgi: Oyun aynı zamanda İngilizce dil seçeneği ile de sahneleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT