Ödemeli Arama

Tarihler: 28 Şubat 2009 Cumartesi ~ 01 Mart 2009 Pazar 28 Şubat Cumartesi Saat 17:00, 1 Mart Pazar Saat 15:00 - Saat: 17:0

Yer: Oyuncular Tiyatro Kahve

Ücret: Tam 16,00 YTL - İndirimli 9,00 YTL

Nereden Alınır: Ticketturk Satış Noktaları, www.ticketturk.com, Ticketturk Çağrı Merkezi: 0212 478 06 00 ve Tiyatro Gişesi

Adres: İstiklal Cad. Rumeli Han 88/4 Kat:2 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 13 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2009 ~ Mar 1, 2009

Sercan Gidişoğlu, Berrak Yüce, Berrin Yüce, Can Kılcıoğlu, Murat Ay, Kerem Rızvanoğlu’nun rol aldığı Ödemeli Arama’da kullanılan özgün video tasarımı, canlı kameralar ve profesyonel olarak hazırlanmış özel efektler seyircileri oyunun (gerilimli) atmosferine dâhil ediyor.

Atölye perdelerini “Ödemeli Arama” ile açıyor
Atölye Tiyatro Topluluğu’nun Larry Cohen’in “Phonebooth” adlı senaryosundaki kurgudan hareketle yazdığı “Ödemeli Arama” izleyiciyi iki kişilik kavgadan toplumsal hesaplaşmaya uzanan gerilimli bir yolculuğa çıkarıyor.

Ödemeli Arama ile genelde sinemada karşılaştığımız gerilim türünü sahneye taşıyan Topluluk, gerçek zamanlı akan tek perdelik oyunda seyircilerine farklı bir deneyim sunuyor. Oyunda iki kişi arasında gerçekleşen ve sokağa taşınan bir ödeşme hikâyesinden yola çıkılarak gündelik yaşamamızı ilgilendiren yakıcı konular yaratıcı bir sahne estetiğiyle irdeleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT