Ödül

Tarihler: 28 Ocak 2009 Çarşamba ~ 28 Ocak 2009 Çarşamba 28 Ocak Saat 15:00 - Saat: 20:30

Yer: Oyuncular Tiyatro Kahve

Ücret: Tam: 23,00 YTL, Öğrenci: 13,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Oyuncular Tiyatro Kahve

Adres: İstiklal Cad. Rumeli Han, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 13 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2009 ~ Oca 28, 2009

Tiyatro Liman`ın oyunu "Ödül/ Jean ve Beatrice Türkçe`ye ilk kez çevrilen Kanadalı yazar Carole Frechette`in 2001 yılında yazdığı ``Ödül/ Jean ve Beatrice`` isimli oyun Tiyatro Liman`da seyirciyle buluşmaya devam ediyor.
Çevirisini ve yönetmenliğini Ece Okay`ın üstlendiği oyunda günümüz insanının ideal aşk, ideal sevgili, ideal ilişki kavramlarıyla oluşan beklentileri ve para ile kurduğu ilişki eleştirel bir bakış açısıyla ele alınıyor. Kara mizah türündeki oyunda traji-komik durumlar ve beklenmedik sürprizler, seyirciyi çok eğlendirirken aynı zamanda derinden etkiliyor.

Bilge Çetintürk`ün dekor tasarımını simgesel ve minimalist bir yaklaşımla gerçekleştirdiği oyunun konusu kısaca şöyle: ``Beni etkileyecek, hislendirecek ve cezbedecek kişiye büyük ödül vaat ediyorum. İİgilenenler otuz üçüncü kata gelip kendilerini tanıtabilirler``!

Bir gökdelenin otuz üçüncü katında uzun saçlarıyla prenseslere benzeyen Beatrice kentin her yerine kendisini etkileyecek,hislendirecek ve cezp edecek kişiye büyük ödül vaat eden ilânlar asmıştır. Bir ödül avcısı olan Jean çıkagelir, tüm şartları yerine getirmeye hazırdır. Üç şartlı etkileme, hislendirme ve cezp etme oyunu iki tarafında kendilerine has ustalıklarıyla başlar. Birbirlerine oynadıkları oyunlar esnasında kendilerine dair gerçekliklerin belirmeye başlamasıyla birlikte, yaşamayı arzuladıkları aşkı ve sonsuz sevme korkularını sergilerler.
Daha detaylı bilgi için www.tiyatroliman.com

Tiyatro Liman’ın ilk oyunu ; ‘’Ödül’’/ Jean ve Beatrice
Yazan: Carole Frechette
Tür: Komedi (Kara mizah)
Çeviren ve yöneten: Ece Okay Işıldar
Dekor Tasarımı: Bilge Çetintürk
Yön.yardımcısı: İbrahim Ulutaş
Oyuncular:Zeynep Özyağcılar / Tankut Yıldız
Fotoğraflar:Defne Okay
Afiş tasarımı: Gökçe Okay Delagrange
Dijital tasarım: Ergün Işıldar

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT